fbpx

Dit zijn onze favoriete steden voor een citytrip

Even een paar dagen weg en een nieuwe stad ontdekken, heerlijk! Een stedentrip is altijd een goed idee. WENDY stelde jullie favoriete citytrips samen en zocht daar bij time to momo de fijnste hotels in de leukste wijken bij uit, die speciaal voor WENDY door de locals van reisplatform time to momo op een rijtje zijn gezet. Extra leuk: elke keer als je hier een hotel voor je stedentrip boekt, krijg je een time to momo-stedengids van de stad waar je naar toe gaat cadeau! Hier vind je de leukste plekjes van Malaga, Ibiza, New York, Porto en Kopenhagen.

Malaga

Een knus historisch centrum, zon, strand, boetiekjes, kunst, cultuur en, niet onbelangrijk: lekker eten en drinken. Malagueños zijn vrolijk en bevinden zich vaak op straat. Dit is ook niet gek met gemiddeld ruim driehonderd dagen zon per jaar. Men houdt van het buitenleven en socializen met elkaar. De stad leent zich er uitstekend voor om door de straten slenteren, langs bekende en minder bekende plekken. Lees hier welke plekjes absoluut een boekje waard zijn. 

Ibiza

Mooie stranden, en ook de beste plekken om te dansen, eten, shoppen en relaxen, dat is Ibiza. Santa Eulària des Riu is een van de leukste steden van het eiland, met een ultieme combinatie van stad, strand en cultuur. De beste tips van Ibiza vind je hier. 

New York

Wie heeft een bezoek aan New York niet hoog op de wishlist staan? Net zoals de andere steden ligt deze wereldstad helaas niet op 3 uur vliegen. Het blijft een magische stad waar je geweest moet zijn! De gele taxi’s en Central Park kunnen tijdens jouw citytrip niet ontbreken. Hier lees je de verborgen parels waar je nog meer heen kan gaan. 

Porto

Deze prachtige havenstad aan de Atlantische Oceaan ligt in het Noorden van Portugal en is enorm verrassend. De Douro (Portugees voor Gouden rivier) loopt dwars door de bruisende stad en langs deze rivier zijn veel restaurants, eettentjes en events te vinden. WENDY vertelt jou waar je in Porto moet zijn om te shoppen en welke porthuizen en eettentjes een bezoekje waard zijn!

Kopenhagen

Deze stad puilt uit van de kunst en cultuur, je kunt er eindeloos shoppen, uitgebreid wandelen en ontspannen in de vele parken, feesten tot diep in de nacht in Kødbyen, ’s zomers een duik nemen van Islands Brygge of genieten van de bijzondere gerechten uit de Scandinavische keuken. Overal vind je bijzondere antiekzaken, onafhankelijke boetiekjes vol bekend of minder bekend Deens design, gezellige koffie- en lunchtentjes, cocktailbars en heel veel goede restaurants. Lees hier waar jij moet zijn geweest in Kopenhagen.

Boek je hotel nu via WENDY en krijg een time to momo-product cadeau!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF