fbpx

Onze tips voor de ultieme stedentrip naar New York

Wie heeft een bezoek aan New York niet hoog op de wishlist staan? Het blijft een magische stad waar je geweest moet zijn! Boek je hotel nu via WENDY en krijg een time to momo-product cadeau!

Schermafbeelding 2019 04 24 om 13.52.14 Onze tips voor de ultieme stedentrip naar New York

Tips van time to momo-local: Ted Steinebach werkte in New York als patissier in een van de beste restaurants van de wereld. Nu, met wat meer tijd en vrijheid, doet hij exact waar zijn passie ligt: koken en eten! Hij deelt graag zijn tips voor New York met jou, zodat jij net zo kunt genieten van de stad als hij dat doet.

Eten

Een adresje waarbij je aan de buitenkant al denkt: ja, daar gaan we zitten. Rosemary’s is een trattoria met een onwijs goede sfeer en een dikke knipoog naar Toscane. In dit Italiaanse restaurant geniet je van de lekkerste gerechten en pasta’s met groenten afkomstig van de daktuin (18 Greenwich Avenue).

Leukste wijk

Dumbo (Down Under the Manhattan Bridge Overpass) is een absolute up-and-coming wijk. Tot voor kort was dit een ferry landing. Het industriële verleden zie je terug in de vele loodsen die er nog staan. Er wordt flink gebouwd en er zijn volop hippe cafés.Schermafbeelding 2019 04 24 om 13.57.21 Onze tips voor de ultieme stedentrip naar New York

Uitgaan

De ruime bar Ramona is een echte ouderwetse, maar hippe cocktailbar in Brooklyn. In een interieur van koper, marmer, hout, een mooie lange bar en hoge plafonds geniet je van de lekkerste cocktails, zoals de Vivian Darkbloom of de Spider in a Cup (113 Franklin Street).

Winkelen

Marc Jacobs is natuurlijk kledingontwerper, maar dat hield hem niet tegen om een boekhandel te openen om zo zijn liefde voor boeken een plek te geven. In Bookmarc vind je koffietafel- en modeboeken, tijdschriften en ander moois (400 Bleecker Street).

Schermafbeelding 2019 04 24 om 14.01.39 Onze tips voor de ultieme stedentrip naar New YorkZen in de stad

Ontvlucht de concrete jungle en kom tot rust in The Ravine; een prachtig ‘ongerept’ natuurgebied in Central Park. Omgevallen bomen worden hier niet verwijderd, zolang ze wandelpaden maar niet versperren. Er leven tientallen vogelsoorten, planten en bloemen die je niet verwacht in een stad als New York. Hier bevindt zich ook The Loch, een indrukwekkende waterval (Mid-Park, 103rd Street).

Hoteltip

De kamers van het McCarren Hotel & Pool zijn zeer betaalbaar, maar klein. Het beddengoed is echter bijzonder fijn! Verkoelend zwembad en leuke bar op het dak (160 N 12th Street Brooklyn).

Schermafbeelding 2019 04 24 om 13.47.35 Onze tips voor de ultieme stedentrip naar New York

Meer leuke hotels ontdekken?

Boek je hotel vanaf nu altijd via WENDY en krijg een time to momo-product cadeau! De locals van reisplatform time to momo hebben voor jou de leukste en beste hotels geselecteerd. Vanaf nu krijg je bij elke hotelboeking die je via onze sitemaakt, een time to momo-stedengids naar keuze cadeau t.w.v. € 16,99*.

* Afhankelijk van de waarde van je boekingWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF