wendy7
spread

Ibiza retreats

Speciaal voor jou organiseren we ook dit jaar weer de WENDY Kom in Balans-retreats op mijn geliefde Ibiza. Een bijzondere week waarin alles samenkomt wat voor mij belangrijk is, en waarvan ik zeker weet dat jij er ook heel gelukkig van wordt. Elke dag genieten van fijne yogalessen, wandelingen door de adembenemende natuur, mindfulness-sessies, meditaties en inspirerende lezingen van o.a. Dokter Nora Hendriks gespecialiseerd hormoonarts en psycholoog Barbara Nanninga. Deze vrouwen zijn voor mij een bron van inspiratie en helpen mij om meer ontspannen, gelukkiger en gezonder in het leven te staan.

Dat gun ik jou ook.

Wendy-LiefsWendy

De Retreats

Tijdens de 6-daagse Kom in balans-retreats van WENDY kun je letterlijk alles even loslaten en inspiratie opdoen. De retreat biedt een mooi gevarieerd programma samengesteld door Wendy van Dijk met onder andere yoga, meditatie, inspirerende sprekers en mooie wandelingen.

Het programma

Dagelijks twee yogalessen (ochtend en middag) van de ervaren yogadocente Judith van Hal. Inclusief één yogales op een mooie plek op het eiland bij zonsondergang.

Judith combineert haar yogalessen met verschillende oefeningen uit de mindfulness. Je krijgt tools om mindfulness toe te passen in je dagelijks leven.

Ademhalen kan op veel manieren. Tijdens de yogalessen van Judith leer je verschillende ademhalingsmethodieken toepassen en bovendien verschillende meditatieoefeningen. Door het toepassen van ademhalingstechnieken kom je terug in het hier en nu, en worden je gedachten getemperd, met een kalmere geest als resultaat.

Een cacaoceremonie is een positieve, helende ceremonie die je verbindt met je intuïtie en die je hart opent. Het ritueel helpt je in contact te komen met je onderbewustzijn en innerlijke kracht.

Cindy Koeman-Pilarczyk geeft een Flow-sessie. Tijdens de Flow-sessie maak je op een toegankelijke manier, met lekkere muziek, kennis met lichaamsgericht werk. Veel spanningen slaan we op in ons lichaam en een Flow-sessie kan een emotionele ontlading geven.

Dokter Nora Hendriks geeft een lezing over de overgang en het wel of niet gebruiken van hormonen in deze levensfase.

Psycholoog Barbara Nanninga (juni en oktober) of Marusjka Sistermans (april) leert je middels een stappenplan om anders te denken, anders te doen en beter naar jezelf te luisteren.

Voeding is een belangrijk onderdeel van dit retreat. Iedere dag worden er met veel liefde heerlijke maaltijden bereid. Privé kok Claudia maakt gezonde maaltijden, waarbij ze kookt zonder geraffineerde suiker, zo veel mogelijk glutenvrij en zo puur mogelijk. Heb je bepaalde dieetwensen, dan kun je dit vooraf aangeven.

Mike is tijdens de retreat jouw wandelgids. Hij neemt je mee naar bijzondere plekken op Ibiza waar je anders nooit zou komen. Komt tot rust in de natuur tijdens een stiltewandeling.

Er is voldoende tijd om te relaxen in het hotel, gebruik te maken van het zwembad, jacuzzi of sauna of om op eigen gelegenheid Ibiza te ontdekken.

De Locatie

De retreats vinden plaats in het landelijke hotel Es Trull de San Miguel (voormalige landgoed Can Coves) in het rustige noorden van Ibiza. De locatie beschikt over een mooi zwembad, sauna, jacuzzi en yogaruimte. De gehele locatie is exclusief gereserveerd voor gasten van de WENDY-retreat.

Wanneer

April week 16  |  15 april t/m 20 april 2024
(nog enkele plekken beschikbaar)

Juni week 23  |  3 juni t/m 8 juni 2024
(nog enkele plekken beschikbaar)

Oktober week 41  |  7 oktober t/m 12 oktober 2024
(voldoende plekken beschikbaar)

Prijs

€ 1895 euro*

Je deelt een kamer; des te leuker om samen met een vriendin te gaan.

 • Inclusief 5 overnachtingen in een gedeelde kamer
 • Inclusief alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner)
 • Inclusief alle sessies, wandelingen en lezingen
 • Heerlijke plek om tot rust te komen
 • Gratis vervoer van luchthaven Ibiza naar de accommodatie
 • Gratis gebruik van zwembad, sauna en jacuzzi
 • Een ervaring voor het leven

*Prijs is inclusief vervoer naar de locatie vanaf het vliegveld naar de accommodatie, verblijf, maaltijden en activiteiten.
De prijs is exclusief de vlucht naar Ibiza.
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Minimaal aantal deelnemers is 20.

Ontmoet de Experts

Voor de retreats hebben wij de beste experts uitgenodigd.

6 Ibiza Retreats
Judith van Hal

Judith geeft al 25 jaar lang yogalessen, bekwaamde zich in verschillende stijlen, had haar eigen yogaschool en heeft zich ook gespecialiseerd in mindfulness en meditatie. Ook werkt zij als coach.

4 Ibiza Retreats
Dokter Nora Hendriks

Nora is hormoonarts en schrijfster van het boek Het menopauzetaboe.
Ze wil het taboe op de overgang en het gebruik van hormonen graag beslechten.

bar Ibiza Retreats
Psycholoog Barbara Nanninga

Barbara heeft een model ontwikkeld dat dit inzichtelijk maakt met een stappenplan om anders te denken, anders te doen en beter naar jezelf te luisteren.

3 Ibiza Retreats
Cindy Koeman-Pilarczyk

Cindy Koeman is de partner van de bekende mindsetcoach Michael Pilarczyk; samen runnen ze de Mastermind Academy. Cindy ontwikkelde de Flow-methode, een inner-work-out.

5 Ibiza Retreats
Marusjka Sistermans

Marusjka is Emdr- Hypno Therapeute, Reader & Coach.

Wat maakt de WENDY Kom in Balans-retreats zo bijzonder?

 • Elke dag yoga
 • Elke dag meditatie en ademhalingsoefeningen
 • Interessante sessies en lezingen van gerenommeerde experts
 • Wandelingen op bijzondere plekken op het mooie Ibiza
 • Persoonlijke aandacht
 • Verblijf in een bijzonder hotel in het noorden van Ibiza
 • Dagelijks heerlijke én verse maaltijden

Review

Ja, ik wil graag mee naar Ibiza!