Bewegen

Op een simpele en doeltreffende manier aan je conditie en je lijf werken. Wil jij dat ook? Schrijf je dan in voor een van de online leefstijl-programma’s die personal trainer Kelby Jongen special voor WENDY ontwikkelde.

Verbeter je conditie en werk aan je leefstijl in je eigen tijd en tempo met het Boost je Leefstijl-programma of volg het speciale Postparfum-programma om te herstellen en weer in beweging te komen na een zwangerschap. Na deze cursus van acht weken voel jij je weer helemaal fit!

kelby1 Bewegen

Programma 'Boost je leefstijl'

Boost je Leefstijl bestaat uit een online programma van acht weken waarin je per week werkt aan het verbeteren van je conditie en je leefstijl. Je kunt het programma thuis doen op het moment dat het jou uitkomt.

Wil je meer weten over dit programma?

Programma 'Post partum'

Dit postpartum programma is voor iedere vrouw die is bevallen en weer wil bewegen en gezonde voeding wil oppakken. Het voedingsgedeelte combineren wij met de app Vytal waar jij zelf stap voor stap jouw voedingswensen in kan vullen.

Wil je meer weten over dit programma?

Wie is Kelby Jongen?

Een multi taskende businessmom.
Kelby is mama van Jason van 4 jaar, Olivia van 2 jaar en bonuszoon Collin 13 jaar.

Ze heeft meerdere bedrijven op het gebied van fitness en ze werkte mee aan meerdere tv programma’s, waaronder Obese en ze werkte als trainer op de Olympische Spelen in London.

Ook schreef Kelby 3 boeken en vliegt ze met regelmaat naar congressen om lezingen te geven.

IMG 4669 1024x683 1 Bewegen