Website pomotie x samenwerking Abonneren

Word abonnee van WENDY!

4 x WENDY-special

 + Cadeaupakket van Salt of the Earth t.w.v. €29,45

Nu voor €17,50

Bij een jaarabonnement op de WENDY-specials (vier nummers per jaar) ontvang je nu een heerlijk cadeaupakket van Salt of the Earth gratis. Salt of the Earth maakt milieuvriendelijke en natuurlijke huidverzorgingsproducten en is dé nummer 1 op het gebied van natuurlijke deodorant. 100% natuurlijk en samengesteld op basis van minerale zouten, magnesium en Aloë Vera. Het pakket bestaat uit een roaming hand was, natural roll-on deodorant, natural spray deodorant en een natural deodorant stick

Wendy Special Abonnement

✔️ Fikse korting op de winkelprijs
✔️ Ontvang WENDY altijd als eerste
✔️ Gratis thuisbezorgd
✔️ Eenvoudig opzegbaar
✔️ Exclusieve (korting)acties

Cadeau Abonnement

✔️ Fikse korting op de winkelprijs
✔️ Ontvang WENDY altijd als eerste
✔️ Gratis thuisbezorgd bij de gelukkige
✔️ Abonnement stopt automatisch
✔️ Exclusieve (korting)acties

WENDY HERFST Abonneren

Wendy special

Wendy van Dijk neemt je in haar Wendy specials mee in haar zoektocht naar geluk en gezondheid. Want wat maakt ons gelukkig en gezond? Dat antwoord is uiteraard voor ieder van ons anders. In Wendy haar specials geeft ze je de handvatten om hierin te groeien. Met verhalen over spiritualiteit, zingeving en gezondheid, door echte verhalen te delen van vrouwen, over de pijn die we allemaal tegenkomen, maar ook over onze veerkracht en met de adviezen van onze experts. Zo kunnen we elkaar helpen en sterker maken. Want dat is wat Wendy iedereen toewenst. Dat je mag zijn wie je bent en in je echte kracht kunt komen.

In de specials, waarvan er per jaargetijde een uitkomt, wordt in elk nummer een ander thema uitgediept. De herfstspecial met het thema dromen, durven, doen! is verschenen op 19 oktober, de kerstspecial verschijnt op 15 december.

 

Wendy special abonnee voordelen

Met een abonnement op Wendy haar specials ben je altijd als eerste de special in huis, namelijk een dag voordat de special in de winkel ligt. Daarbij is de bezorging geheel gratis! Dat betekent dat jij als eerste op de hoogte bent van alle trends rondom geluk en gezondheid, de mooiste verhalen en exclusieve interviews.

Als abonnee ben je natuurlijk ook voordeliger uit, 4 edities voor maar €17,50 in plaats van €23,96. Daarnaast hebben we regelmatig leuke cadeautjes bij onze abonnementen! Hou daarvoor onze socials in de gaten. Gun jij dit iemand anders ook? Dan kan je ook een Wendy special abonnement cadeau geven.

De cadeau abonnementen stoppen automatisch. De reguliere (persoonlijke) abonnementen zijn tot wederopzegging, tenzij bij aanmelding anders staat aangegeven. Een abonnement is na de contractduur op elk moment opzegbaar. Opzeggingen dienen een maand voordat het abonnement afloopt in het bezit van Abonnementenland te zijn.

 

Heb je een vraag over een Wendy special abonnement?

Neem dan telefonisch contact op met de Abo-land klantenservice op 0251-760149. Bij Abo-land kun je terecht voor informatie over onder andere het aanvragen of opzeggen van een abonnement of het doorgeven van een adreswijziging in verband met een verhuizing.

Abonnement afsluiten