fbpx

Winnen: 2x een yogatas van MADOU t.w.v. €149,-

Ben jij een echte yogi en nog op zoek naar een mooie tas waarin je jouw yogamat overal mee naartoe kunt nemen? Wij geven twee yogatassen van MADOU weg t.w.v. €149,-.

Over MADOU

MADOU kenmerkt zich door een verrassende eenvoud, maar door de bijzondere stof wordt iedere tas uniek. De tassen zijn afgewerkt met handvatten van een mooie kwaliteit leer in naturelkleur. Dit mooie merk is opgericht door Christel. ‘Ik zie de tas als een verlengstuk van je persoonlijkheid en ik vind het belangrijk dat een tas in harmonie is met de persoon die je bent. Met deze gedachte was ik al heel lang op zoek naar een mooie yogatas die bij mij paste en waar ik van houd: mooie kwaliteit, rijke uitstraling, bijzonder en bohochic.’

Yogatas

‘Tijdens een bezoek aan Brussel zag ik hem: de perfecte stof voor de yogatas zoals ik die graag wilde. Ik kocht de stof, ontwierp de tas en liet dit ontwerp uitvoeren. Na een yogatas volgde een shopper, een small shopper, een clutch en een portemonnee. Zo is MADOU ontstaan.’

IMG 7947 Winnen: 2x een yogatas van MADOU t.w.v. €149,-

Yogatas

Een yogatas is een onmisbare accessoire als je buitenshuis yoga beoefent! Je kunt er niet alleen je yogamat in kwijt, maar allerlei andere spullen die je nodig hebt tijdens jouw yoga-uurtje: een paar yoga sokken of een flesje water bijvoorbeeld. Als echte yogi heb je een speciale yogatas nodig, want een yogamat past niet in een normaal formaat sporttas. In een yogatas blijft jouw yogamat netjes waardoor je deze langdurig kunt gebruiken. Bovendien is een leuke yogatas super hip waardoor je stijlvol de yogaschool binnen kunt stappen! Dát noemen wij een win-winsituatie!

WIN!

Reageer in de comments op onze sociale media-kanalen Instagram en Facebook waarom jij degene bent die deze yogatas verdient. Wij kiezen 2 winnaars uit alle reacties (1 via Instagram en 1 via Facebook)!



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF