fbpx

Ga fit en energiek de zomer met de nieuwe videoserie Fit met Kelby. WENDY-expert Kelby Middelkamp laat je zien hoe. Ze is in het dagelijks leven fitnessexpert, personal trainer en ondernemer. Daarnaast is ze moeder van 4 kinderen en traint ze veel met haar paarden. Een vol en druk leven dus. Word fit met Kelby en pak je zitgedrag aan.

Met de simpele oefeningen van Kelby willen we je inspireren om meer te bewegen.  Of je nu thuis bent of in de sportschool, de oefeningen zijn overal mogelijk. Doe jij met ons mee?

Nederlanders zitten steeds meer

Deze eerste aflevering richt zich op zitgedrag en laat drie oefeningen zien die je gemakkelijk met een stoel kunt uitvoeren. In een wereld van veel zitten en weinig tijd, laten we zien dat de stap naar een gezondere levensstijl niet moeilijk hoeft te zijn.  Mensen zijn door de jaren heen meer gaan zitten namelijk: van gemiddeld 8,7 uur per dag in 2015 naar gemiddeld 9,1 uur per dag in 2021. Op een doordeweekse dag zitten mensen meer dan op een weekenddag.

In elke aflevering van FIT MET KELBY laat Kelby drie korte oefeningen zien met daarbij de uitleg zodat jij direct aan de slag kan.

Dus kom van die stoel af en zet je stoel in voor een gezonder leven. Leuk als je met ons meedoet en deel vooral je feedback voor toekomstige afleveringen van “Fit met Kelby”!

Fit met Kelby

Kelby Middelkamp is fitnessexpert, personal trainer en ondernemer in de fitnessbranche. Ze heeft diverse boeken geschreven over fitness en heeft onder andere meegewerkt aan het televisieprogramma Obese.

En abonneer je op ons Youtube-kanaal om nooit meer een workout te missen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF