fbpx

Hier lees je de meest inspirerende verhalen

‘Mei 2018, een MRI-scan. De uitslag sloeg in als een bom. Twee tumoren bleken ineens flink gegroeid. Die op mijn rechter gehoorzenuw moest snel verwijderd worden, die groeide tegen mijn hersenstam aan. Het voelde alsof de grond onder me vandaan werd getrokken. Alles wat zeker was, was dat niet meer. Toch voel ik me na een operatie, gek genoeg, altijd een soort superwoman. Alsof ik alles aankan. Elke keer als ik wakker word, denk ik: yes, ze zijn nog niet van me af! Het geeft me een krachtig gevoel dat ik, ondanks alles wat me tegen probeert te houden, toch de wil heb te doen wat ik graag doe.’

Inspirerende verhalen lezen

Verhalen grijpen ons allemaal aan. Zo ook dit verhaal van Annet. Het is zo’n verhaal waar we allemaal kracht en inspiratie uit kunnen halen. Een power story noemen we dat hier bij WENDY. We delen ze maar al te graag met onze lezers. Je vindt de power stories terug in ons magazine, op onze website en tegenwoordig ook op ons nieuwe Instagram-account @powerstoriesnl.

We willen iedereen een platform bieden waar iedereen op ieder moment van de dag geïnspireerd kan worden. Samen creëren we een veilige plek voor het delen van verhalen. Op deze manier willen we zorgen dat iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt.

Zoals Michelle Obama het mooi zegt: “Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.”

Volg ons op Instagram

Scrol door een tijdlijn vol inspirerende verhalen waar je bij elke foto leest welk verhaal er speelt. Geef elkaar hartjes, laat mooie reacties achter, steun elkaar en laat je inspireren! Hieronder alvast een kleine selectie.

https://www.instagram.com/p/B3MPoOaivkI/

https://www.instagram.com/p/B3MQcm_i_ch/

https://www.instagram.com/p/B3MOJ5SiWW1/

Heb jij ook een mooie power story? Stuur dan een mail met jouw verhaal naar online@wendymultimedia.nl.

Lees hier het hele verhaal van Annet.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF