fbpx

Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan herken je deze eigenschappen

Vissen is het astrologisch teken van mensen geboren tussen tussen 19 februari en 20 maart. Vissen hebben een prima geheugen en raken niet uitgeleerd. Het zijn echte levensgenieters, en accepteren het leven zoals het is. Ze geven niet graag toe en blijven graag bij hun standpunten. Vissen zijn zeker niet egoïstisch, ze zijn altijd bezig met de wereld om hun heen. Wij hebben de meest uitgesproken eigenschappen van vissen voor je verzameld. 

1. Lui

Niet alleen slaan vissen sporten liever over, ook in het op zoek gaan naar oplossingen zijn ze afwachtend en passief. Vissen doen alleen moeite voor dingen die in hun eigen belang zijn, voor de overige dingen kijken ze liever de kat uit de boom.

2. Fantasierijk

Dromen, dat doen vissen genoeg. Vissen verdwalen graag in gedachten en fantaseren er op los. Ze verliezen nog wel eens de werkelijkheid uit het oog, maar zijn hierdoor ook ruimdenkend.

3. Overgevoelig

Vissen zijn erg gevoelig voor prikkels. Ze reageren vaak heftig en nemen alles serieus. Doordat vissen zo emotioneel zijn, reageren ze ook vanuit hun emotie en dit is niet altijd terecht.

4. Groot hart

Dat Vissen onvriendelijk zijn, dat zal je niet snel horen. Vissen zijn op zoek naar genegenheid en houden van mensen om zich heen. Inleven in andere mensen, is iets wat vissen als de beste kunnen. Ze zien het beste in iemand anders en zullen niet zomaar een oordeel vellen.

5. Vastberaden

Als vissen eenmaal iets in hun hoofd hebben, laten ze dit niet zomaar varen. Vissen wijken niet graag af van hun standpunten en halen graag hun gelijk. Een tikkie koppig, dat zijn die vissen zeker. Wat zij vinden, zo is het. Zelfs als zij weten dat dit niet zo is.

Nog op zoek naar de perfecte match? Het sterrenbeeld ‘vissen’ past het beste bij het sterrenbeeld ‘schorpioen’. Zie hier de eigenschappen van de schorpioen?WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF