fbpx

Deze 8 eigenschappen herken je als je Schorpioen bent

Het is de maand van de Schorpioen! Een van de meest intense sterrenbeelden die er zijn. Ze lijken altijd rustig, maar vanbinnen gebeurt er meer dan je denkt. Een schorpioen wordt vaak geleid door passie en emotie en als je iets wilt ga je tot het uiterste om je doel te bereiken. Goede eigenschappen, benieuwd naar de rest? Lees dan snel veder!

1. Niet goedgelovig

Schorpioenen zijn all about facts! Ze zijn heel slim dus probeer ze maar niet iets wijs te maken, ze hebben het vaak meteen door. En als je ergens van overtuigd bent, kom maar met die feiten. Geloven op alleen iemand zijn woord doen ze niet.

2. Vertrouwen is alles

Of het nou in een relatie of vriendschap is, vertrouwen is het belangrijkste dat er is. Dat vertrouwen heb je niet zomaar, je moet het eerst winnen. Maar als dat eenmaal gelukt is heb je een vriend(in) of partner voor het leven!

3. Mysterieus

Schorpioenen houden graag hun gedachten voor zichzelf, en zullen niet snel het achterste van hun tong laten zien. En dan zijn ze ook nog eens heel erg big on trust. Dus behalve als je dat al hebt gewonnen, zal je een schorpioen nooit helemaal kennen. Dat maakt ze soms erg mysterieus…

4. Als ze iets zeggen, menen ze het

Heb jij een nieuw jasje en vind een schorpioen het niet mooi? dan hoef je geen compliment te verwachten. Schorpioenen zeggen alleen iets als ze het echt menen. En als je om hun mening vraagt zullen ze ook niet snel een blad voor de mond nemen, ze zijn echt eerlijk.

5. Intens

Schorpioenen laten niet altijd zien hoe ze zich echt voelen. Maar als ze iets voelen, voelen ze het extreem. De dalen zijn heel laag, maar de pieken zijn dan weer heel hoog. Schorpioenen voelen alles erg intens en met veel emotie. Dit kan een groot voordeel zijn, als ze verliefd zijn zitten ze op de grootse roze wolk die er bestaat, maar zijn ze verdrietig of boos, blijf dan maar beter een uit de buurt.

6. Jaloers

Schorpioenen is waarschijnlijk wel het sterrenbeeld dat het meeste last heeft van jaloezie. Als ze van iemand houden is dit erg intens en zijn ze erg bang om die persoon kwijt te raken. Dit zorgt ervoor dat ze snel jaloers worden, ook om kleine dingen. Ze bedoelen het alleen maar goed, maar het kan soms belemmerend zijn in een relatie.

7. Ambitieus

Schorpioenen geven niet snel op en zijn bereid te vechten voor wat of wie zij willen. Als ze besloten hebben dat ze iets graag willen, kan niemand ze stoppen. Dit werkt zo op gebied van school, werk en relaties en eigenlijk alles waar zij mee te maken krijgen in hun leven. Is er een bepaalde baan die ze willen? de schorpioen zal er alles aan doen de werkgever te overtuigen dat ze hem/haar moeten kiezen!

8. Aantrekkingskracht

Schorpioenen zijn vaak echte verleiders. Mensen vinden ze vaak erg interessant en ze kunnen je erg boeien met hun verhalen. Als ze hun natuurlijke charme goed gebruiken zijn ze moeilijk te weerstaan. De aantrekkingskracht is dan vaak ook groot. Echt onweerstaanbaar zijn ze, die schorpioenen.

Wist je trouwens dat de toekomstige royal baby hoogstwaarschijnlijk het sterrenbeeld stier heeft? Lees hier wat dat voor hem/haar kan betekenen!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF