fbpx

Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor april

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over aankomende maand? WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Ontdek wat jou te wachten staat.

Ram 21-3 t/m 20-4

 Tarotkaart: Koningin van Staven

Laat in april wat vaker de boel de boel, Ram! Deze koningin vraagt je vaker te doen waar jij zin in hebt of passie voor voelt. Zeker wanneer je je in een sleur bevindt, is het hoog tijd om in actie te komen. Verder is je intuïtie ijzersterk deze maand, durf deze te volgen. Misschien krijg je meer interesse in spirituele onderwerpen. Is dit het geval, dan is het zeker raadzaam hier extra tijd in te steken. Dit is niet alleen positief voor je persoonlijke groei en ontwikkeling, tegelijkertijd doe je iets wat je tof vindt. Een win-win situatie dus! Breng daarnaast tijd door met mensen die je inspireren of positief gestemd zijn.

Schermafbeelding 2024 03 28 om 13.26.50 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor april

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: IV De Keizer

Je bent de laatste tijd een tikkeltje passief geweest, Stier. Dat kan een bewuste keuze zijn geweest of niet. Deze maand is het weer hoog tijd om in actie te komen en het heft in eigen hand te nemen. Zeker wanneer dingen thuis of op je werk, niet helemaal naar wens verlopen. Je hoeft niet altijd anderen te volgen of te doen wat je gevraagd wordt. De Keizer nodigt je uit de leiding te nemen over je leven en daarbij duidelijk je grenzen te stellen en te bewaken. Luister naar je verlangens en behoeftes en volg deze. Dan kun je job of je relatie nog meer naar wens vorm gaan geven.

Schermafbeelding 2024 03 28 om 13.27.05 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor april

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: Koning van Staven

Je bent in april optimistisch gestemd, Tweelingen. Misschien heb je een duidelijk doel voor ogen of heb je zin in een nieuw project. Wat het ook is, je bent er super enthousiast over en je hebt de energie ervoor om er volledig voor te gaan. Door wat je doet, weet je anderen te inspireren, zelfs wanneer je dat helemaal niet door hebt of je bedoeling is. In je relatie keert deze maand de passie terug, zeker wanneer jullie voor quality time gaan en echt de tijd voor elkaar nemen. Met en zonder woorden! De maand belooft een positieve vibe, waar je zeker van zult genieten. Doe waar je happy van wordt.

Schermafbeelding 2024 03 28 om 13.27.34 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor april

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: Ridder van Bekers

Ook al ben je als Kreeft een gevoelsmens, dat wil niet zeggen dat je altijd gemakkelijk je gevoelens deelt. Dat is deze maand een thema. Het is voor jou belangrijk dat je jezelf wat meer laat zien, vooral in je relatie of binnen je gezin. Je mag laten zien wanneer je verdrietig bent of juist blij. Je mag uiten waar je mee zit of je zorgen delen. Dit zorgt voor meer ruimte in je gevoel en gedachten en voor troost of begrip. Precies datgene waar jij behoefte aan hebt. Ben je single en zie je iemand helemaal zitten? Durf dan de stoute schoenen aan te trekken en laat zien wat je werkelijk voelt.

Schermafbeelding 2024 03 28 om 13.27.46 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor april

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: 9 van Staven

De afgelopen weken zijn misschien niet altijd even easy geweest, Leeuw. Daar mag je ook echt even bij stil staan en van bijkomen. In april mag je jezelf in ieder geval meer rust en plezier gunnen. Toch brengen alle recente ontwikkelingen ook iets positiefs met zich mee. Je bent achter je eigen kracht gekomen en je hebt veel van de situatie geleerd. Dat neemt niemand je meer af. Geef jezelf eens een schouderklopje en ben trots hoe je met alles hebt weten te dealen. Op die manier haal je er iets positiefs uit en groei je in eigenwaarde en zelfvertrouwen. Van daaruit kun je betere en gezondere beslissingen voor jezelf maken.

Schermafbeelding 2024 03 28 om 13.27.58 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor april

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: XXI De Wereld

In april zit je meestal vrij goed in je vel, Maagd. Je weet een prettig eigen wereldje te creëren, waar jij je happy en voldaan bij voelt. Je kunt prima alleen zijn en tegelijkertijd vind je het ook prima om lekker onder de mensen te zijn. Wel kun je wat vaker de behoefte hebben om tijd voor jezelf te nemen. Je terug te trekken en je eigen ding te doen. Zolang je daar met je lief, gezin of vrienden over communiceert, hoeft dat absoluut geen probleem te zijn. Deel je dit niet met anderen en trek je in stilte je eigen plan, dan kunnen daar onbedoeld misverstanden of irritaties door ontstaan.

Schermafbeelding 2024 03 28 om 13.28.11 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor april

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: XIX De Zon

De maand april ziet er zonnig voor je uit! Dit heeft er ook mee te maken, dat je barst van de energie. Kun je normaal gesproken vrij snel moe of ongemotiveerd zijn, dan is daar deze maand niets van te merken. Het tegendeel is juist waar. Je bent enthousiast en actief. Je hebt duidelijke doelen voor ogen en je laat je niet zo snel beïnvloeden door andermans plannen of meningen.  Hierdoor volg je veel meer je eigen pad en dat maakt je happy. Tot die conclusie kom je zelf ook. Let alleen op, dat je niet te enthousiast met te veel plannen aan de slag gaat. Houd ook energie over voor je lief, hobby’s of vrije tijd.

Schermafbeelding 2024 03 28 om 13.28.20 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor april

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: 8 van Staven

Het is misschien niet je sterkste kant, toch vraagt deze kaart je in april geduld op te brengen. Je verwacht misschien een antwoord of reactie en je hebt de afgelopen tijd alles in het werk gesteld, om hiervoor te zorgen. Toch kun je geen ijzer met handen breken. Het balletje ligt nu aan de andere kant. Heb er vertrouwen in dat je er alles aan gedaan hebt en dat het nu een kwestie van afwachten is. Gebruik je tijd liever om te relaxen of te genieten van de lente. Juist wanneer je het los weet te laten, komt er weer beweging. Laat deze maand gebeuren wat mag en push of forceer niets.

Schermafbeelding 2024 03 28 om 13.28.38 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor april

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: VI De Geliefden

Voor je relatie of liefdesleven is deze kaart heel goed nieuws, Boogschutter. Dat is waarschijnlijk geen verrassing bij een tarotkaart genaamd De Geliefden. Zit je relatie in een sleur of kent je seksleven een dip, dan komt daar in april verandering in. Zeker wanneer jullie vaker alleen samen zijn, zonder afleiding van kids, vrienden of familie. Ben je single, dan hangt er een ontmoeting in de lucht. Toch wordt hier wel wat actie en initiatief van je gevraagd. Een nieuwe date komt niet zomaar aanwaaien. Sta je voor een belangrijke keuze of beslissing, dan raadt deze kaart je aan, je gevoel doorslaggevend te laten zijn. Vaar niet blind op je verstand.

Schermafbeelding 2024 03 28 om 13.29.02 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor april

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: 3 van Pentagrammen

Deze kaart nodigt je in april uit om meer te gaan samenwerken, Steenbok. Of het nu om een verbouwing, je job of je relatie gaat, je hoeft het echt niet alleen te doen. Anderen helpen je graag, je hoeft er alleen om te vragen. Of het word je vanzelf aangeboden. Denk dus niet dat je overal alleen verantwoordelijk voor bent, want dat is niet waar. Maak het jezelf niet onnodig zwaar. Op financieel vlak voorspelt deze tarotkaart vaak goed nieuws. Je mag op een extraatje rekenen of je weet ergens meer geld mee te verdienen. Misschien wel met je expertise! Durf dus iets met je talenten, kennis en vaardigheden te doen als de kans zich voordoet.

Schermafbeelding 2024 03 28 om 13.29.11 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor april

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: 9 van Bekers

Er lijken in april toffe activiteiten, feestjes of evenementen op het programma te staan, Waterman. Ook ziet het ernaar uit dat je ervan geniet en dat je er plezier aan beleeft. Van de andere kant geeft deze kaart ook aan, dat je je vaak happier voordoet dan je je werkelijk voelt. Je laat in die zin niet je ware gezicht zien. Vraag jezelf eens af, waarom je dat doet en voor wie? Uiteindelijk heb je er alleen jezelf mee. Durf eerlijk te erkennen hoe je je voelt en deel dat met je lief of een goede vriend(in). Hier doe je jezelf een extra groot plezier mee deze maand en het maakt je krachtiger.

Schermafbeelding 2024 03 28 om 13.29.21 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor april

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: 0 De Dwaas

Je lijkt afgelopen maand een fase of situatie te hebben afgesloten en deze maand sta je voor een nieuw begin, Vissen. Je gaat als het ware een nieuw avontuur aan! Dit kan voor jou als single bijvoorbeeld een onverwachte date betekenen of de start van een nieuwe relatie. Ben je gestopt met een job of functie, dan betekent het misschien een nieuwe wending in je carrière. Wat het ook is, denk er allemaal niet te lang over na. Durf te vertrouwen op je intuïtie en go with the flow. Soms heeft het leven betere dingen voor je in petto dan jij als mens kunt bedenken! Enjoy the ride!

Meer weten over Wendy-expert astrologe Esther en haar werk? Check haar website: www.het12ehuis.nl

Schermafbeelding 2024 03 28 om 13.29.33 Benieuwd wat jou te wachten staat? Dit is jouw maandhoroscoop voor aprilWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF