fbpx

Winnen op Woensdag: win de 3 winterfavorieten van Weleda

Een wandeling door het bos, uitwaaien op het strand of juist met een boek op de bank onder een deken. Of je er nu op uit gaat of kiest voor een me-time moment binnenshuis, met de fijne producten van Weleda heb je ook tijdens de wintermaanden een stralende huid! En wij mogen drie winterfavorieten van Weleda weggeven!

Wat kan je winnen?

Wij geven 3x 3 winterfavorieten van Weleda t.w.v. €32,97 weg.

De winterfavorieten bestaan uit de Skin Food 30ml, Aroma Shower Comfort, Wilde Rozen Harmoniserende Body Olie.

Skin Food: Deze 100% natuurlijke crème voedt je droge huid en herstelt de barrièrefunctie. Gebruik Skin Food als nachtmasker of bij droge en ruwe plekjes. Met geneeskrachtige plantenextracten zoals driekleurig viooltje, biologische Calendula en kamille. Een gevoede en stralende huid als resultaat!

Aroma Shower Comfort: Geniet van een dosis comfort en ontspanning onder de douche. En laat je omhullen door de 100% natuurlijke, warme geur van steranijs, zoete vanille en citroen. Aroma Shower Comfort reinigt mild, verzorgt en behoudt de natuurlijke vochtbalans van je huid.

Wilde Rozen Harmoniserende Body Olie: Alles aan de roos is harmonieus, vooral de zachte, delicate geur van etherische Damascus roosolie. Gevangen in een verwennende, zachte lichaamsolie is de kostbare biologische olie van wilde rozen en jojoba een feestje voor lichaam en geest. Een ultiem me-time moment.

Over Weleda

‘Ons verhaal begon allemaal in 1921 in Zwitserland. Waar filosoof en natuurwetenschapper Rudolf Steiner samen met de Nederlandse arts Ita Wegman Weleda in het leven riepen. De basis van Weleda bestaat uit antroposofie. Een holistische denkwijze waar het lichaam, de geest en ziel met elkaar verbonden zijn samen met de natuur. Het duo was erachter gekomen dat het lichaam zichzelf kon genezen maar hierbij soms wat hulp kan gebruiken. Daarom ontwikkelden ze geneesmiddelen en verzorgingsproducten op basis van 100% natuurlijke ingrediënten die je lichaam ondersteunen. Er werden biodynamische tuinen aangelegd waar op een duurzame wijze natuurlijke grondstoffen werden geteeld.’

Bekijk hier meer producten van Weleda

Meedoen?

Wil jij kans maken op de 3 winterfavorieten van Weleda?

  • Volg @wendyonlinenl & @weledabenelux op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij de winterfavorieten wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF