fbpx

Winnen op Woensdag: win een pakket van Comme Ça Skincare

Ben jij een liefhebber van luxe, conscious en natuurlijke skincare producten die ook nog eens 100% vegan zijn? De natuurlijke, luxe producten van Comme Ça Skincare zijn geschikt voor elk huidtype, maar richten zich in het bijzonder op de ouder wordende huid: anti-aging-formules en actieve ingrediënten worden ingezet tegen vroegtijdige huidveroudering. 

 

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij een pakket van Comme Ça Skincare weg.

Foto winactie 24 april Winnen op Woensdag: win een pakket van Comme Ça Skincare

Over Comme Ça

De founder van Comme Ça Skincare, Charlotte Seijerlin, had genoeg van de allergische reacties die ze kreeg van reguliere huidverzorgingsproducten. Daarnaast merkte ze op, vanwege haar eigen leeftijd (39), dat haar verouderende huid specifieke behoeftes had die deze producten niet vervulden.

Ze besloot haar eigen huidverzorgingsproducten te maken van alleen natuurlijke en plantaardige ingrediënten die de huid voeden en beschermen: Comme Ça Skincare, met haar luxe, natuurlijke en uiterst effectieve huidverzorgingsproducten voor zelfs de meest gevoelige huid, was geboren. De producten worden in kleine hoeveelheden gemaakt in het laboratorium in Amsterdam. Inmiddels worden de producten van Comme Ça Skincare succesvol verkocht in Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Duitsland via verschillende retailers.

Meedoen?

Wil jij graag een pakket van Comme Ça winnen?

  • Volg @wendyonlinenlen @comme.ca.skincare
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een skincare pakket wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF