fbpx

Winnen op Woensdag: win een cadeauset van Tenue Soleil® zonnecrème

De zomer komt er weer aan, dus is het belangrijk om je huid goed te beschermen tegen blootstelling aan de zon. Tenue Soleil® is ontwikkeld door dermatoloog en huidkankerexpert Dr. Daniel Kadouch om de beste bescherming en verzorging te bieden. Zonbescherming die goed doet en goed voelt. Wil jij je huid goed beschermen en verzorgen? Lees dan snel verder hoe je kans maakt op een cadeauset van Tenue Soleil® zonnecrème. 

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 5 x een cadeauset van Tenue Soleil® zonnecrème weg t.w.v. € 29,99,- met daarin drie tubes van 50ml SPF 30, SPF 50 en aftersun.

Over Tenue Soleil®

Tenue Soleil ® is ontwikkeld door dermatoloog en huidkankerexpert Dr. Daniel Kadouch om de beste bescherming en verzorging te bieden. Met de minerale zonnefilters SPF30 en SPF50 biedt Tenue Soleil® een hoge bescherming tegen zowel UVA- als UVB-stralen. De aftersun lotion is de perfecte behandeling om de huid te hydrateren na blootstelling aan de zon. De zonnecrème en aftersun zijn vegan, bevatten geen onnodige chemische ingrediënten, en zijn vrij van microplastics. Dankzij de parfum vrije formules ook geschikt voor de meest gevoelige huid. Zonbescherming die goed doet en goed voelt.

Meedoen?

Wij jij graag een cadeauset van Tenue Soleil® zonnecrème t.w.v.€ 29,99 winnen?

  • Volg @wendyonlinenl en @tenuesoleil
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij deze cadeauset goed kan gebruiken
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF