fbpx

Vakantie naar Ibiza op de planning? Kies een betrouwbaar autoverhuurbedrijf

Het huren van een auto op Ibiza is tijdens je vakantie een must. Alleen zo kun je het eiland echt verkennen en op zoek gaan naar de mooiste stranden, leukste dorpjes en fijne restaurants. Maar hoe fijn is het als je bij aankomst op het vliegveld in enkele minuten je auto op kunt halen en al het papierwerk vooraf gedaan is? Bij het familiebedrijf Motoluis kan dat. Wij spreken met Cora van Motoluis die al 14 jaar een vast aanspreekpunt is voor menig vakantieganger.

Cora kwam 26 jaar geleden op Ibiza als reisleider, in die tijd was Ibiza nog helemaal niet zo populair onder Nederlanders. Na meerdere jaren voor autoverhuurbedrijven op het eiland gewerkt te hebben ging ze 14 jaar geleden voor het familiebedrijf Motoluis werken. “Bij Motoluis heb je niet te maken met een grote internationale partij, maar heb je echt contact met het bedrijf zelf dat ook alleen op Ibiza gevestigd is. Dat zorgt ervoor dat we heel laagdrempelig zijn en veel persoonlijke service geven. Dat vinden mensen prettig.”

Waarom kiezen voor Motoluis

Sinds Ibiza bijna 10 jaar geleden steeds geliefder werd onder de Nederlanders en Belgen is het bedrijf flink gegroeid. “We hebben als één van de weinige bedrijven op het eiland heel veel eigen auto’s en richten ons ook steeds meer op hybride en elektrische opties. Maar er zijn meer wezenlijke verschillen tussen een auto huren bij Motoluis en andere verhuurpartijen op het eiland.

Zo kunnen wij de auto’s daadwerkelijk op het vliegveld klaarzetten. Je loopt letterlijk de uitgang van het vliegveld uit en na 100 meter kun je je auto ophalen. Geen gedoe met een shuttle naar een industrieterrein of lange wachtrijen in kleine kantoortjes. Al het papierwerk doen we op voorhand waardoor het alleen een kwestie is van tekenen en de sleutel meenemen. Vooraf bepaal je of je tevreden bent met een WA-verzekering met eigen risico of je kiest voor een allriskverzekering voor een vast bedrag per dag. Je hebt niet te maken met online bemiddelaars die je extra verzekeringen aan willen smeren. Daar zijn we uniek in. Maar ook de vol=vol brandstof service is prettig voor mensen. Je krijgt de auto met een volle tank mee en levert de auto ook weer op deze wijze in. Alleen als je de auto zelf niet aftankt voor het inleveren brengen we daar kosten voor in rekening. ”

motoluis 350 1 scaled Vakantie naar Ibiza op de planning? Kies een betrouwbaar autoverhuurbedrijf
motoluis 051 scaled Vakantie naar Ibiza op de planning? Kies een betrouwbaar autoverhuurbedrijf

Betrouwbaar autoverhuurbedrijf

“Er gaat op Ibiza ook echt wel eens iets mis bij vakantiegangers. Denk aan een botsing, lekke band of verloren sleutel. Omdat de eigenaar van Motoluis ook een eigen garage heeft kunnen wij extra snel schade herstellen en vakantiegangers helpen bij pech. Juist op dat soort momenten is het zo fijn dat je niet naar een internationale centrale hoeft te bellen, maar je in je eigen taal kunt vertellen wat er gebeurd is. Ik kan de situatie vervolgens weer met de verzekeraar afhandelen. Het bieden van goede service en betrouwbaar zijn staan bij ons hoog in het vaandel.”

Groot wagenpark

Motoluis heeft een groot aanbod aan huurauto’s. Cora “We hebben voor elke vakantieganger de perfecte auto. Of je nou op zoek bent naar een kleine auto, een SUV, een familie auto, een cabrio, luxere auto of een minibusje met een grotere groep. Maar sinds kort hebben we ook verschillende hybride en elektrische auto’s. Het is allemaal mogelijk. Wel moeten we zeggen dat het aan te raden is om je huurauto op tijd te reserveren. Het is sinds corona extra moeilijk om aan nieuwe auto’s bij de fabrikanten te komen, dus er heerst nog altijd een tekort aan huurauto’s op Ibiza.”

Steeds meer hybride en elektrische auto’s

“We hopen in de toekomst dat er nog meer hybride en elektrische auto’s op Ibiza kunnen rijden. We zijn al erg blij dat we inmiddels 4 volledig elektrische auto’s kunnen aanbieden aan onze klanten. Op dit moment is het eiland nog niet klaar voor een volledige omslag. Er zijn nog niet voldoende oplaadpunten en het stroomnetwerk van Ibiza moet eerst verder worden uitgebreid. Toch vinden we het fijn om al wel goede hybride auto’s aan te kunnen bieden. Zo kun je dit jaar je Jeep Wranger ook in de hybride optie krijgen. Zo heb je toch een stoere 4×4 auto die ook nog eens beter voor het milieu is.”

Wil jij ook je auto huren bij Motoluis?

Heb jij jouw vakantie naar Ibiza ook al geboekt en wil je ook een betrouwbare auto huren? Gebruik dan voor 31 mei 2022 de kortingscode WENDY22 bij jouw boeking en krijg 5% korting. Geldig op alle automodellen behalve de Fiat Panda, te gebruiken voor auto’s die dit jaar gehuurd worden.

Ga naar www.motoluis.nl voor het maken van je boeking of mail info4@motoluis.comWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF