fbpx

Vier een waanzinnige zonvakantie op Gran Canaria

Het is alom bekend dat Gran Canaria verschillende landschappen en stranden heeft. Daarnaast gaan veel vakantiegangers er naartoe voor het swingende nachtleven. Op het hoogste punt van het eiland, de ‘Pico de las Nieves’, kunnen mensen van een prachtig uitzicht genieten. Sta jij op het punt om een vakantie in te plannen? En kun jij een leuke aanrader gebruiken? Dan raden wij je zeker aan om dit eiland een keer te bezoeken. Wil jij meer weten over Gran Canaria? Dan kun je hier in dit artikel meer over lezen!

De allermooiste stranden op Gran Canaria

Wil jij naar Gran Canaria? Dan kun je op vakantie met FTI reizen naar Gran Canaria. Op deze manier kun je van de beste deals profiteren. Wanneer je naar Gran Canaria gaat, is het wereldberoemde duinenstrand een ‘must see’.  Wil je rust? Dan kun je in de duinen een rustig plekje vinden. Je kunt ook genieten van het schitterende duinlandschap terwijl je naar Playa del Inglés wandelt. Ben jij op reis met het gezin? En gaan er kleine kinderen mee? Ga dan naar Puerto de Mogán. Doordat het lichte zandstrand aan de zijkant is beschermd door een golfbreker, kunnen kinderen op een veilige manier genieten van het water. Wil je een echt stadsstrand ervaren? Dan kun je naar Playa de las Canteras, één van de mooiste stadsstranden ter wereld. Hier kun je echt genieten van het typisch Canarische strandleven. Wil je een romantische achtergrond, terwijl je een dagje in de zon doorbrengt? Dan kun je het beste naar Playa de Amadores. Door het goudkleurige zand en kristalhelder water, is het een vredige plek voor veel stellen. Deze strand wordt ook niet voor niets het ‘strand van de geliefden’ genoemd.

Leuke activiteiten op Gran Canaria

Uiteraard zijn er verschillende activiteiten die je kunt doen. Zo kun je denken aan een lekkere wandeling. Gran Canaria heeft namelijk een uitgebreid netwerk aan wandelpaden. Dit maakt het mogelijk om uitdagende dagtochten te doen of juist een te kiezen voor een lichte wandeling. Ben jij een echte watersporter? Dan kun je op elk strand in Gran Canaria uit verschillende watersporten kiezen. Denk maar aan jetskiën, varen met bananenboten, zuilen, duiken of veel meer. Daarnaast kun je ook golven op een van de vele golfbanen of fietsen terwijl je van een fraaie omgeving geniet.

Kortom, Gran Canaria staat bekend om haar verschillende landschappen, stranden en swingende nachtleven. Daarnaast is er veel te ontdekken op dit eiland en is er voor een ieder wel een leuke activiteit om te ondernemen.



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF