fbpx

Dit is alles wat je moet weten over water!

Drink jij 2 liter water per dag? Dat drinken gezond is weten we, maar waarvoor is het dan goed? In dit artikel vind je alles wat je over water moet weten. Is bruisend water net zo gezond als plat water? En val je van veel drinken af? We beantwoorden al je brandende vragen. Lees je mee? 

6x de (on) waarheid over water

Wat zijn nou fabels en wat zijn nou feiten over water? Dat leggen wij je in dit artikel uit. Van water mèt bubbels word je echt niet dik. En wist je dat water drinken slecht voor het milieu kan zijn? Het water zelf niet, maar de plastic flessen waarin het zit wel.

Zo herinner je jezelf om genoeg water te drinken

Het vrouwelijke lichaam bestaat voor ongeveer 50% uit water en elke dag verlies je weer een hoeveelheid vocht. Daarom is het belangrijk dat je genoeg water drinkt. Wij geven je een aantal tips waardoor je niet vergeet water te drinken.

Afke: ‘Je gaat je lekkerder voelen door meer water te drinken’

Afke Reijenga, yoga, adem en tantra coach, vertelt waarom water drinken goed voor je is. Water hydrateert je lichaam en koffie droogt het juist uit. Als je dus een glanzende en gezonde huid wil moet je genoeg water drinken.

Je lichaam ontgiften, zo doe je dat: 

Water is het ideale detoxmiddel. Als je veel water drinkt worden toxische stoffen uit het lichaam verwijderd in de vorm van zweet en urine.

Lukt het jou om 2 liter water per dag te drinken?

Het is belangrijk om genoeg water te drinken, maar dat kan zo nu en dan best lastig zijn. Wij geven je tips om het leuker en gemakkelijker te maken. Zo zijn er apps om de hoeveelheid water die je drinkt bij te houden.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF