fbpx

Yoga met Myrna, deel 5 (Spreidstand in free flow)

Myrna neemt je vandaag mee in de spreidstand in free flow. Vanuit de basis spreidstand die voor kracht zorgt maak je tegelijkertijd de bovenkant van je lichaam zacht en soepel. Een mooie combinatie van het versterken van kracht en het vinden van ontspanning dus. Beweeg zoals jij wilt bewegen en vind je eigen expressie!

 

Over Myrna

Myrna is de nieuwe yoga-expert voor wendyonline.nl. Myrna is eigenaar van de succesvolle yogastudio Yogadreams in Zaandam met 45 werknemers en honderden wekelijkse klanten.

‘Ik geef nu ruim 18 jaar met passie les in Mindfulyoga & meditatie, Vinyasa en Stress-relief. Daarbij ben ik business coach en trainer voor zowel particulieren als bedrijven en erkend Body Mind Release therapeut. Ik blijf me met liefde ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. ​​Yoga is voor mij is zoveel meer dan alleen maar de houdingen. Ik wil je graag aanmoedigen om yoga te integreren in je dagelijks leven om zo jouw doel in het leven te vinden en het leven te vieren!’ ​

Wil je meer weten over Myrna’s activiteiten als business coach, therapeut, haar online programma’s en haar yogastudio? Kijk dan op haar website. Je kunt haar ook volgen via Facebook of Instagram.
Myrna ontwikkelde tevens een online programma om je stap voor stap te begeleiden naar een gemakkelijker leven in 7 weken. Het programma is laagdrempelig en je kan het in je eigen tijd en omgeving volgen.
Wil jij dit ook?
…meer rust…meer energie…een betere nachtrust en uitgerust wakker worden
…meer bewustwording in het dagelijkse leven…een verbeterde gezondheid…minder stress
…een sterker lichaam…een flexibeler lichaam en geest…betere keuzes kunnen maken
…meer vreugde in je leven
Klik dan hier om alles te lezen over dit prachtige online programma

Yoga in Zeeland

Van 12 tot 14 juni geeft Myrna een heerlijk social distance retreat in Zeeland. Heerlijk in de buitenlucht yoga, zee en rust. Kijk voor meer informatie over dit programma op de website.
Nog een yogasessie doen? Je kunt meerdere sessies achter elkaar doen, zodat het een echt fijne les wordt.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF