fbpx

In gesprek met Fien: Emily over leven met een stoma

We kennen Qmusic radiopresentatrice Fien Vermeulen van de blogs die ze elke twee weken schrijft voor Wendyonline.nl. Dit keer maakte ze een interview met ‘powervrouw’ Emily van der Pol (38). Toen zij na vele hormoonbehandelingen en uiteindelijk Icsi zwanger raakte ging het tijdens de bevalling helemaal mis en kreeg Emily een totaalruptuur.

In het video-interview vertelt Emily aan Fien hoe het mooiste wat haar ooit gebeurde, namelijk de geboorte van haar kind, haar leven ook voor altijd veranderde. Ze werd ontelbare keren geopereerd en moest uiteindelijk een stoma. Toch laat Emily de moed niet zakken. Ze schaamt zich niet voor haar stoma en besloot zo gelukkig mogelijk door te leven met haar gezin. De conclusie van Fien: ‘Wat een powervrouw is Emily. Ontzettend knap en inspirerend als je zo positief kunt blijven ondanks alle tegenslag.’

Qmusic radiopresentatrice Fien Vermeulen overleefde lymfklierkanker en wil mensen nu inspireren op het gebied van gezondheid, geluk en survivallen. Elke twee weken schrijft ze een blog voor wendyonline.nl. 24 september verscheen het boek van Fien: Het Regent Zonnestralen. Kijk voor meer informatie op de site.

Meer mooie verhalen van Fien lees je hier.

Volg ook het inspirerende Instagramaccount van FienWENDY Herfst Special

Leven in liefde


Met o.a. interviews met Najib Amhali, Elle van Rijn en Mirella van Markus en hun partners over de liefde! 
 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF