fbpx

Zo geef jij je lover een intieme massage

Jij en je partner hebben elkaar vast eens gemasseerd. Simpel even bij de schouders hier en daar wat kneden. Lief bedoeld, maar het vergt iets meer moeite en tijd om als een pro te masseren. Daarom zet Guusje Wannet de drie grootste geheimen voor een heerlijke intieme massage (die verdergaat dan elkaar even lekker aanraken) voor ons op een rij. 

Rituelen in bed worden gebruikt om tijd vrij te maken om meer te genieten van elkaars opwinding. Van doelgerichte seks naar Slow & Intense pleasure. Aanraking is bewezen goed. Voor zo’n beetje…… alles. Het verstevigt het gevoel van verbinding, intimiteit, veiligheid, geborgenheid, geluk en liefde. Daarbij is de grijns op het gezicht van je partner de dagen na een heerlijke massage, de investering van tijd, liefde en aandacht meer dan waard.

Drie tips die jouw erotische massage onvergetelijk maakt:

1. Aandacht

Het grootste cadeau wat je een ander kunt schenken, is oprechte en volledige aandacht. In massage betekent dit dat je alle focus die je in je hebt, brengt naar het moment, jouw eigen lichaam en gevoel én het lichaam van de persoon die je masseert. Je focust je op je intuïtie en vormt vanuit daar je aanrakingen.

2. Vederlichte aanrakingen

Als er één ding heerlijk is, is het hele lichte aanraking. Maak gebruik van een grote struisvogelveer. Je vingertoppen. Een zijde shawl. Kriebel over het hele lichaam. Laat de ander helemaal in het verlangen naar meer zakken.

3. Laat seksuele energie opkomen en laat het gaan

Speel met deze energie als een soort golven van de oceaan. Je bouwt spanning op en verdeelt deze door je aanraking weer over het hele lichaam, zodat zij weer wegebt. Je zult merken dat de energie opbouwt en de totale ervaring heel spannend maakt.

Wil je de vlog van Guusje nog zien? Bekijk hem hier:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF