fbpx

Zo krijg je in bed wat jíj wil

Jij wil lang, uitgebreid en vooral een keer wat anders in bed. Maar op de één of andere manier eindigen jullie elke keer in hetzelfde riedeltje. Het gebrek aan diversiteit in bed is sex drive killer nummer 1 voor vrouwen. Hoe praat je hierover met je partner, zonder dat jij of de ander het gevoel heeft dat je het alleen over prestatie hebt?

Praten over je seksuele verlangens is iets anders dan elkaar liefdevolle instructies geven tijdens het vrijen. Praten over hoe je je wilt voelen in jullie seksleven, zal iedereen moeten leren. We hebben dit niet in onze opvoeding meegekregen. We zijn vaak bang om de ander te kwetsen en dus houden we liever onze mond dicht. Het kan soms enorm lastig zijn om iets te willen, wat jullie helemaal niet delen.

Toch is het meer dan waard om uit je comfort zone te stappen en te leren uiten van datgene naar waar je verlangt. Je kunt dit gesprek goed voorbereiden door punten op te schrijven van te voren. Met deze tips moet het lukken:

  1. Voer het gesprek niet tijdens het vrijen, maar als jullie quality time hebben samen (zoals het ‘samen zijn’-avondritueel). Zorg dat je echt een moment samen hebt om dieper op de verlangens in te gaan.
  2. Hou het altijd positief. Zeg liever niet: De vorige keer deed je …… dat vond ik eigenlijk niet zo lekker. Maar zeg liever: ‘Wow, ik voelde iets heel bijzonders toen ik een keer…… deed. Daar wil ik eigenlijk wel wat meer van proberen. Hoe zullen we dit aanpakken?

Wil je de vlog van Guusje nog zien? Bekijk hem hier:

Guusje van Sensual Glow houdt zich altijd bezig met de vraag hoe ze haar liefdesleven en dat van anderen spectaculair kan houden. In haar praktijk @sensualglow werkt Guusje als seksualiteit-, liefde- en relatiecoach met vrouwen en koppels die meer betekenis willen geven aan hun liefdesleven. Ze geeft jou allerlei tips om jouw relatie een boost te geven. Deze blog vertelt ze hoe jij in bed krijgt wat jij wil. WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF