fbpx

Sex Counselor Guusje: spice it up-opdracht

Sex counselor Guusje Wannet houdt zich altijd bezig met de vraag hoe ze haar liefdesleven en dat van anderen spectaculair kan houden. In haar blogs en vlogs neemt ze jou mee van tantra tot seksuele wetenschap. En onderzoekt ze lessen in de verleiding, liefhebben en sensualiteit. In haar praktijk Sensual Glow werkt Guusje als seksualiteit-, liefde- en relatiecoach met vrouwen en koppels die meer betekenis willen geven aan hun liefdesleven. 

Heeft jouw relatie een oppepper nodig of wil je gewoon nieuwe dingen uitproberen? Dan is hier een leuke opdracht voor je. Bij deze spice it up opdracht zijn er allerlei variaties, zodat je iemand zo lang mogelijk kan laten genieten.

De opdracht

Deze opdracht is voor jou als je een heerlijke avond wilt met je partner (of date!), gevuld met passie en spannende seks! Soms moet je een klein drempeltje over om tot grote dingen te komen…. stel je eens dit plaatje voor: Je brengt je partner de avond van zijn/haar leven door volledig (YES: 100%) in te gaan op zijn/haar wensen.

Ofwel:
Ik sta de hele avond in dienst van jouw genieten!

Slow sex.
Masseren.
Strelen.
In oliën.
Liefkozen.
Kneden.
Zachtjes beminnen.

Het doel?

Leren geven en dieper verbinden met het vermogen tot genieten van jouw partner. Je leert je partner nog beter kennen, op verschillende niveau’s. Zowel fysiek (echt de tijd en ruimte voor elk stukje van zijn/ haar lichaam), emotioneel (zo’n avond kan een hoop emoties losmaken), spiritueel (overgave, vertrouwen en connectie tot je vermogen om liefde te ontvangen). En natuurlijk….. ben jij de volgende keer aan de beurt!

Wil je de vlog van Guusje nog zien? Bekijk hem hier: WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF