fbpx

Recept: Naanpizza met appel, feta en pecannoten

Foto: vytal

Naanbrood ken je waarschijnlijk uit de Indiase keuken, maar wist je dat je het ook als pizzabodem kunt gebruiken? Deze naanpizza met appel, feta en pecannoten van VYTAL is echt heerlijk! Maar je kan ook zelf je favoriete toppings uitkiezen, zet een paar minuten in de oven en je kan aanvallen!

Zo maak je het:

Bereidingstijd: 10 minuten

Aantal calorieën: 560

Ingrediënten:

½ Granny Smith appel

40 gram feta

1 naanbrood

15 gram ongezouten pecannoten

25 gram rucola

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Leg het naanbrood op een bakplaat en bak 4 tot 6 minuten tot deze warm en krokant is.
  3. Was ondertussen de appel en snijd in dunne plakjes.
  4. Verdeel de appel, rucola en pecannoten over de naanpizza en verkruimel hier de feta overheen.

Ben je op zoek naar meer lekkere recepten of een persoonlijk voedingsschema wat elke dag automatisch voor je wordt klaargezet? Kijk op @vytal.nlwww.vytal.nl of download VYTAL in je app store!

Meer recepten van VYTAL:

Recept: kokos limoen ijsjes

(Visited 415 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief