fbpx

Dit is wat je slaaphouding over jou zegt!

Vandaag is het internationale dag van de slaap. Maar hoe slaap jij? Schaapjes tellen kun je natuurlijk in verschillende houdingen doen! De één slaapt het best op zijn rug en de ander weer het liefst op zijn zij. Maar wat zegt je slaaphouding eigenlijk over jou?

1. Vrije val

Je slaapt hierbij op je buik, met je armen op het kussen en je hoofd zijwaarts. Je probeert zoveel mogelijk in contact te blijven met je omgeving. Je houdt van gezelschap. Je bent best vaak zenuwachtig en hebt niet altijd heel veel zelfvertrouwen. Je hebt daarom graag de touwtjes in handen. Dit kan leiden tot perfectionisme en faalangst. Je krijgt liever geen kritiek en hebt een hekel aan extreme situaties.

2. Koninklijk 

Hierbij slaap je op je rug. Je bent zeker, hebt veel zelfvertrouwen en je hebt een sterk karakter. Ook accepteer je wat het leven je brengt. Je bent een open persoon die graag ontvangt en geeft.

3. Soldaat

In deze houding slaap je op je rug met je armen langs je lichaam. Je bent rustig en gereserveerd. Je houdt niet van spelletjes en stelt hoge eisen aan jezelf en aan anderen.

4. Zeester 

De zeester ligt op de rug met de armen op het kussen. Deze slaaphouding geeft aan dat je een open kijk op de buitenwereld hebt. Je hebt een goed hart en luistert graag naar mensen. Je maakt gemakkelijk vrienden, maar wilt niet te veel in de belangstelling staan.

5. Houtblok 

Hoe je in bed ligt? Je ligt heel recht in bed: zijwaarts met je armen langs je lichaam. Je bent erg spontaan en dapper. Je bevindt je graag in gezelschap. Verder ben je soms te eerlijk waardoor je soms wordt opgelicht.

6. Hunkeraar 

Slaap jij op je zij met beide armen vooruit? Dan zou je het liefst iemand willen vastpakken. Wat is je verlangen? Je staat open voor anderen, maar kunt ook cynisch en wantrouwend zijn.

7. Semi-foetaal 

De populairste slaaphouding: ongeveer de helft van alle mensen slaapt zo. Je ligt op je zij met je benen gedeeltelijk opgetrokken. De semi-foetale houding geeft warmte en bescherming, maar tegelijkertijd ook beweeglijkheid. Deze balans weerspiegelt je dagelijks functioneren. Je bent evenwichtig, zelfverzekerd, sociaal en emotioneel stabiel.

8. Foetus 

Je ligt op je zij. Als een foetus in de baarmoeder probeer je in elkaar gedoken je romp en gezicht te beschermen. Je mag dan wel vastberaden zijn, van binnen ben je gevoelig, verlegen en onzeker. Voor jou geldt: ruwe bolster, blanke pit. Ben je ergens bang voor?WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF