fbpx

Diagnose De Wild: Ruud vertelt in zijn indrukwekkende documentaire over zijn strijd tegen darmkanker

‘Als ik hier goed uitkom, ben ik verplicht om dit verhaal te vertellen’. Zo begint de documentaire van Ruud de Wild, van wie het leven begin dit jaar compleet op zijn kop stond door de diagnose darmkanker. In ‘Diagnose de Wild’ neemt hij de kijker mee in de rollercoaster waar hij het afgelopen jaar doorheen ging, en vertelt hij over zijn eerste klachten, zijn relatie met Olcay Gulsen en de angst om dood te gaan.

Ruud begon zich zorgen te maken toen hij tijdens een toiletbezoek bloed in zijn ontlasting zag. Met deze klachten klopte hij aan bij een goede vriendin van Olcay, die maag-lever-darmarts is. Ze drong er bij hem op aan een darmonderzoek te laten doen. Nadat hij toch het onderzoek had gedaan, bleek het foute boel te zijn. Olcay wachtte een lange tijd in het ziekenhuis, helaas niet bij Ruud zelf door de coronaregels, en zag hem toen in paniek door de klapdeuren heenlopen. ‘Dit is echt niet goed, ik ben bang dat ik het niet ga redden’,  zei hij tegen haar.

Lees verder onder de video.

 

Samen vechten ze zich door de turbulente periode heen. En dat heeft de band tussen Ruud en Olcay alleen maar versterkt. Ook wanneer Ruud verslagen is van het nieuws dat de enige optie voor hem een stoma is, blijkt Olcay weer zijn rots in de branding te zijn.

Lees meer over de relatie van Ruud en Olcay en hoe zij zich samen door deze periode hebben heengeslagen, in het interview waarmee ze in de Wendy zomerspecial verschenen.

Klik op het verhaal hieronder om binnen te kijken in het atelier van Ruud de Wild

Word abonnee van WENDY!

4 x WENDY-special

 + Cadeaupakket van Salt of the Earth t.w.v. €29,45

Nu voor €17,50

Bij een jaarabonnement op de WENDY-specials (vier nummers per jaar) ontvang je nu een heerlijk cadeaupakket van Salt of the Earth gratis. Salt of the Earth maakt milieuvriendelijke en natuurlijke huidverzorgingsproducten en is dé nummer 1 op het gebied van natuurlijke deodorant. 100% natuurlijk en samengesteld op basis van minerale zouten, magnesium en Aloë Vera. Het pakket bestaat uit een roaming hand was, natural roll-on deodorant, natural spray deodorant en een natural deodorant stick. Klik hier om een abonnement te bestellen.  

Website pomotie x samenwerking Wendy's man kon haar niet steunen toen ze op haar 47ste parkinson kreeg: ‘Pas na mijn scheiding werd ik weer gelukkig’

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF