fbpx

Blijf gezond tijdens de feestdagen met de Frecious Kerstbox! + winactie

Gezond en fit blijven willen we allemaal. Dit doe je natuurlijk door gezond te eten en te sporten, maar ook de gezonde én lekkere sapjes van Frecious kunnen je daar een handje bij helpen. Speciaal voor Kerst en Oud & Nieuw heeft Frecious een Kerstbox voor Cocktails en Mocktails samengesteld!

Frecious

Frecious is de enige slowjuicery ter wereld waar 100% pure slowjuice wordt gemaakt. Bij Frecious schroefpersen ze de biologische groenten langzaam en shockvriezen de groentesappen supersnel. Een koud kunstje. Het is hun missie om ervoor te zorgen dat jij elke dag 500 gram groenten binnenkrijgt, zonder dat je je leefpatroon hoeft te veranderen.

Dagelijks veel groente en rauwkost eten is natuurlijk het allerbeste. Alleen lukt dat slechts 5% van de Nederlanders, terwijl onderzoek pleit voor een nieuwe norm van 500 gram per dag. Onze groenten bevatten steeds minder voedingskracht. Daarom vond Frecious dat het hoog tijd was voor een andere benadering: groentesap!

Kerstbox

Bij Frecious vinden ze het belangrijk dat er tijdens de feestdagen ook tijd is om te genieten. In december moeten we niet te veel focussen op detoxen en juicen en daarom zetten ze de maand graag een beetje feestelijk voort. Balance is key! En met balans bedoelen we natuurlijk vooral heel veel leuke en lekkere dingen. Hiervoor heeft Frecious de speciale Kerstbox ontwikkeld. De sappen van Frecious zijn ook uitstekend te mixen met Cocktail of Mocktail! Bij de Kerstbox krijg je een receptenboekje, dat vol staat met lekkere cocktails die je met je nieuwe shaker meteen even kunt uitproberen. Of je nou gaat voor een cocktail of een mocktail, met de verse sapjes breng je jezelf alvast in balans, om toch alvast die portie groente te scoren voor je aan tafel schuift.

De Kerstbox van Frecious bestaat onder andere uit 100% biologische slowjuices, een cocktail- of mocktailshaker en heerlijke recepten voor de feestdagen. Mix tijdens de feestdagen een unieke, lekkere en gezonde cocktail of mocktail met Frecious. Na de feestdagen begin je 2022 met een gezonde kickstart: elke dag een verse slowjuice van Frecious.

De box bestaat uit 18 sapjes en 10 elixers.

18 juices:

  • 5 x Celery Slim
  • 5 x Carrot Care
  • 4 x Heart Beet
  • 4 x Glorious Green

10 elixers:

  • 5 x Golden Wonder
  • 5 x Beauty Booster

 

frecious

WIN!

We hebben goed nieuws voor jullie; we mogen namelijk 2x de Frecious Kerstbox t.w.v €119,- weggeven! Zo kun jij optimaal genieten van de feestdagen en tegelijkertijd ook gezond blijven.

Ben jij al enthousiast geworden over deze leuke Kerstbox van Frecious? Doe dan snel mee aan deze winactie door je in te schrijven via onderstaand inschrijfformulier. Vergeet je ook niet om even via onze socials te laten weten waarom jij dit pakket graag wilt winnen?

 

Lees meer over gezondheid:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF