fbpx

10 x waarom het leuk is om te trainen met de bellicon

We wandelen en wandelen, maar er zijn nog meer manieren om thuis lekker in beweging te blijven. Ken jij de Bellicon al? Wij gebruikten deze voor de covershoot met Wendy en ontdekten dat dit wel een hele fijne fitnesstrampoline is om thuis oefeningen op te doen. Het is weer eens iets anders. Tien redenen om te trainen met de bellicon (en je krijgt via Wendy een fijne korting).

1. Trainen via een online platform

Bij de bellicon hoort een online platform waar je meer dan 500 workouts vindt met programma’s die je op de Bellicon kunt doen. En dat is handig. Zelf ben je op een gegeven moment wel uitgesprongen, maar dit platform biedt voortdurend nieuwe inspiratie.

2. De bellicon heeft veel medische voordelen

De elastieken van de bellicon kun je afstemmen op je wensen. Zo kun je heel gericht trainen en dit kan ook helpen bij medische problemen, legt Remy Draaijer, healthcoach en partner van bellicon uit. Wie bijvoorbeeld last heeft van bekkenproblemen, kan de ophanging zo afstellen dat de elastieken zachter zijn, waardoor de bekkenspieren extra worden getraind. Zo kan trainen met de bellicon ook helpen bij incontinentieklachten en bijvoorbeeld botontkalking.

3. Ook geschikt voor yoga-oefeningen

Op de bellicon kun je niet alleen een hele sport workout doen, je kunt hem ook gebruiken om je yogasessie of pilatusoefeningen op te doen.

4. Niet blessuregevoelig

Door de goede vering ontstaat er geen schokbelasting op de gewrichten. Daardoor is trainen met de bellicon niet blessuregevoelig.

5. Het werkt als een anti-depressivum

Het bounchen op de trampoline zorgt ervoor dat je endorfine aanmaakt, waardoor je je prettiger voelt. Vergelijk het met het wiegen van een baby…

Bellicon 10 x waarom het leuk is om te trainen met de bellicon

Korting

Via Wendy is het nu mogelijk om 10% korting te krijgen op aanschaf van alle bellicon® modellen met uitzondering van accessoires. De kortingscode is Wendy-Remy10. De actie is 14 dagen geldig. Ga voor meer informatie naar Health Improvement. 

Lees hier meer leuke beweegtips:

8 tips om wandelen in je eentje leuker te maken

Hardlopen: 11 tips om er mee te beginnenWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF