fbpx

Word de gezondste versie van jezelf: drink je groente (+ unieke kortingscode)!

Start jouw lente gezond met Frecious! Met jouw dagelijkse 10-seconde routine, gemaakt uit 8+ biologische groenten en 0% toegevoegde suikers begin jij je dag gezond. Zo krijg je die groente binnen die je zelf niet snel klaarmaakt. Haal dagelijks je Frecious uit de vriezer en zet hem in de koelkast voor je juice-moment de volgende dag!

Rijk aan nutriënten 

Door gebruik van een schroefpers wordt ieder vezeltje vermalen, zoals bij het kauwen. Zo behouden de groenten tot wel 47% meer van de nutriënten die je lichaam nodig heeft! Doordat de juices na productie onmiddellijk worden diepgevroren gaan alle belangrijke vitamines en nutriënten niet verloren, en levert het sap jou thuis veel meer gezondheidsvoordelen op dan andere sappen.

Onze favoriet

Uit alle Frecious sappen is Heart Beet de favoriet op onze redactie. Dit sapje bevat namelijk voedingsstoffen die goed zijn voor je hart en vaten. Hij zit bomvol vitaminen en mineralen zoals ijzer, kalium, vitamine C, B1 (thiamine) en B11 (folaat). Dat noemen wij een goed begin van de dag! Niet alleen is Heart Beet gezond en de ideale manier om je dagelijkse groente binnen te krijgen, hij is ook nog eens super lekker! Met biet, peer, komkommer en citroen is dit een heerlijk ochtend sapje om thuis of onderweg van te genieten! 

Ontdek wat Frecious sapkuren kunnen doen voor jouw gezondheid en energie. Kies voor volledig sapvasten of een milde detox waarbij je gewoon kunt blijven eten. Met een abonnement zit je nooit zonder je groente, wanneer je geen tijd hebt om te koken, onderweg bent, of het gewoon lekkerder vindt! 

Krijg € 20 korting* op jouw Frecious met de kortingscode WENDYVOORJAAR op www.frecious.bio.

*Deze kortingscode is geldig t/m 1 augustus 2023.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF