fbpx

Detoxen, wat doet het precies met je?

Heb je een tijdje ongezond geleefd? Je laten leiden door sociale drukte of bedolven onder het werk. Het resultaat van zulke momenten is dat je vaak niet zo lief bent geweest voor je lichaam. Daar moet verandering in komen. Tijd om een gezonde leefstijl weer op te pakken! Probeer eens te detoxen.

Het reinigen van het lichaam van afvalstoffen of gifstoffen. Dat is waar detoxen voor staat. Er zijn verschillende methodes binnen het detoxen: vasten, warmwaterbaden, kleibehandelingen etc. Tastea heeft de detox kuur bijvoorbeeld verwerkt in thee. Ze hebben een unieke smaaksensatie weten te creëren met natuurlijke ingrediënten zoals appel, verbena, green tea china powder en white tea pai mu tan. Als je de detox thee gebruikt als onderdeel van je gezonde levensstijl, kan het een goede toevoeging zijn om je resultaten verder te optimaliseren.

Detox Morning

De Detox Morning theeblend van tastea zorgt voor een perfecte start van je dag met allemaal ingrediënten die goed zijn voor je lichaam. De thee heeft een licht fruitige geur en de smaak van groene thee met een vleugje citroen en abrikoos. Deze combinatie zorgt voor een krachtige werking. De cafeïne en de guarana in deze blend helpen je om wakker te worden en geven je een kickstart die je in de vroege ochtend goed kan gebruiken. Klaar om vol energie iets van je dag te maken.

SD 4 Detoxen, wat doet het precies met je?

Detox Evening

Met de Detox Evening kom je na het energie van de ochtend weer even helemaal tot rust in de avond. Ook deze thee ruikt fris en fruitig. De smaak van smaak van sinaasappel en mandarijn zal je doen denken aan een warme zomernacht op je favoriete vakantiebestemming. De blend bevat geen theïne zodat je heerlijk ontspannen aan de nacht kunt beginnen. Niets is fijner dan een drukke dag achter je te laten en je rust te pakken voordat je je bed in duikt.

SD 12 Detoxen, wat doet het precies met je?

30 Day Detox

Wil je beide detoxen combineren, kan dat met de 30 Day Detox van tastea. Gedurende 30 dagen neem je iedere dag twee koppen thee: een kop Detox Morning bij het ontbijt en een kop Detox Evening een uur voordat je naar bed gaat.

Ze bieden zelfs een drinkschema aan zodat het nog makkelijker wordt om je doelen te behalen. En geven je tips over welke voeding ideaal is om te gebruiken tijdens jouw detoxperiode! Denk aan de perfecte alternatieven voor sugar cravings en ongezonde drankjes.

Klik hier voor de 30 Day Detox. Start jij je gezonde leefstijl nu? Gebruik dan wendy20 voor 20% korting! De code is ook geldig op alle blends en tastingboxen van tastea. Ga naar de website: www.tastea.euWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF