fbpx

Wendy van Dijk en Leontien van Moorsel brengen mensen in beweging met de SPAR wandel dag

Bewegen is soms een hele opgave, maar met de wandel dag van Wendy van Dijk en Leontien van Moorsel is het een eitje. Op maandag 12 december start om 10 uur de route vanuit de SPAR in Loenen.

Wendy van Dijk heeft sinds de coronatijd het wandelen helemaal uitgevonden, wegens een knieblessure die haar dwong op een andere manier naar haar lichaam te luisteren. ‘Een Van Dijk geeft nooit op, maar een Van Dijk zit ook nooit stil, dus ik moest wel iets doen en wat mijn lichaam nog wel kon, wandelen, maakte mij super nieuwsgierig.’ Van vergaderen tussen de duinen of wandelen met moeder Tiny, ze is officieel een echte wandelaar geworden. Hoewel we Leontien van Moorsel als oud-wielrenner kennen, is zij net als Wendy ook gek van wandelen. Dat is de manier waarop ze tot rust kan komen. ‘Een goede wandeling is voor mij geslaagd als ik daarna een lekker gevoel heb’, vertelt ze.

Wandelboekje

Eerder bracht Wendy Multimedia B.V. al een wandel- en fietsboekje uit in samenwerking met SPAR, Kruidvat en Voltaren. Mensen konden in de nazomer al een mooi wandelboekje meenemen uit de winkels. In het boekje staan verschillende wandelroutes door heel Nederland. Naast de favorieten van Wendy en Leontien, worden ook de routes van Fien Vermeulen, Marian Mudder, Marianne Timmer uitgelicht. Het was een groot succes. We pakken door, want met de wandel dag van SPAR activeren Wendy en Leontien de mensen nog meer om in beweging te komen.

Route

Om 10 uur starten we met de wandeling bij de SPAR in Loenen. Het adres is Eerbeekseweg 24, 7371 CH Loenen. De route neemt je mee door het Gelderse Loenen. Het is een prachtige wandeling door het bos en het dorpje. Trek je wandelschoenen aan en wandel met Wendy en Leontien mee. Het eindpunt van de wandeling is hetzelfde als het beginpunt. Je hoeft je voor deze wandeling niet aan te melden. Als beloning ontvang je na de wandeling een gratis wandelboekje.

Wendy van Dijk

Deze route is afkomstig van route.nlWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF