fbpx

Verzorg je handen op deze manier uit de Ayurveda

 

We kunnen deze tijd thuis gebruiken om tot onszelf te komen. Gabriela Esteruelas Berlinguer van PureNatural.eu geeft tips uit de Ayurveda voor het verzorgen en verwennen van je handen in deze periode. 

Het is belangrijk dat we in deze Corona tijden onze handen voldoende wassen. Blijf dat zeker doen, maar probeer tijdens het handen wassen geparfumeerde producten of producten met alcohol te vermijden.

Natuurlijke neemzepen

Ayurveda toont ons dat we ook natuurlijke remedies kunnen gebruiken om onze handen te desinfecteren, zonder onze huid te verpesten. Gebruik hiervoor natuurlijke, niet-drogende zepen zoals neemzepen. Neem is een plant die traditioneel in de Ayurveda wordt gebruikt om het bloed te zuiveren, de lever te reinigen en het immuunsysteem te ondersteunen. Het is zeer antibacterieel van aard.

handen

Tea Tree olie

Wees verder lief voor je handen en desinfecteer 100% natuurlijk met Tea Tree etherische olie. Tea tree olie is het ideale desinfecterende middel. Breng slechts een paar druppels aan op uw handpalm en masseer vervolgens. Deze olie zal vanzelf zijn werk doen en ervoor zorgen dat uw handen niet uitdrogen. Tea tree olie staat bekend om zijn lokale antiseptische en schimmelwerende behandeling en infectie-verminderende voordelen. Het heeft ook antibiotische eigenschappen en helpt bij aandoeningen zoals huidinfecties, acne, huiduitslag, brandwonden, roos en nog veel meer.

handen

Je kunt de producten van Gabriela Esteruelas Berlinguer terugvinden op de website van PureNatural.eu maar ook op hun Facebook pagina en Instagram-account.

Lees ook:

Geniet van deze zelfmassage uit de Ayurveda

3 tips uit de Ayurveda om jezelf te beschermen tegen het coronavirusWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF