fbpx

Herhaal positieve gedachten in je hoofd tot je het zelf gaat geloven

Affirmaties zijn herhalende positieve gedachten die je in je hoofd plant. Het woord komt van het Latijnse woord affirmare wat bekrachtigen of versterken betekend. Herhaal deze krachtige zinnen, waardoor wensen tot werkelijkheid komen. Als je ze maar vaak genoeg herhaalt ga je het zelf geloven. Om deze wensen echt tot je onderbewustzijn door te laten dringen is het goed om het elke dag meermaals hardop te zeggen. Je brein gelooft wat het vaak hoort of ziet.

Voorbeelden van affirmaties zijn: Ik ben tevreden met mijzelf, ik ben gezond, ik ben lief, ik accepteer mijzelf precies zoals ik ben, ik neem ruimte, ik ben geliefd, ik leef volledig, ik neem de tijd voor mijzelf, ik ben dankbaar, ik geef mijn lichaam wat het nodig heeft, ik zie mogelijkheden, ik hou van mijzelf.

Meer oefeningen van Afke om uit te proberen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Afke Reijenga (@afke_lotus)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF