fbpx

Afke: ‘Probeer vandaag eens alles andersom’

Doe alles precies andersom. Om jezelf en je hersenen uit te dagen en je lichaam in balans te brengen, kan je eens proberen om alles wat je doet precies andersom te doen. Zo kan je bijvoorbeeld je tanden poetsen met je borstel in je andere hand of je schoudertas over je andere schouder te dragen. Dit lijkt eenvoudig, maar probeer het maar eens. 

Veel mensen doen Yoga om in balans te komen, dat is prachtig en een hele mooie practice. Alleen als je verder de hele dag je linker en rechter kant van je lichaam heel verschillend gebruikt dan ga je op den duur toch scheef lopen, dus let op en observeer welke voet je altijd voor zet als je een trap op loopt en zet dan eens een keer je andere voet voor. Het is heel grappig, ook omdat je er echt weer even aan moet wennen om alles wat je rechts kan ook weer met links te doen en andersom natuurlijk.

Afke Reijenga is yoga, adem en tantra coach. Het heeft haar altijd geïntrigeerd hoe je door beweging en adem je eigen energie kunt veranderen en jezelf kunt bevrijden.

Meer oefeningen van Afke om uit te proberen:

Meer video’s van Afke en extra lange versies van de oefeningen vind je op haar Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Afke Reijenga (@afkereijenga)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF