fbpx

Afke legt uit hoe je met shadows jezelf beter kan leren kennen

Shadows, wat zijn dat? Schaduwen, schaduwkanten, als in stukken van jezelf die je zelf moeilijk kan zien. Als je jezelf beter wilt leren kennen dan is het belangrijk om je shadows te leren kennen om zo nog een vollediger mens te worden en dus nog meer in je kracht te komen staan.

Er zijn verschillende manieren om je ‘shadows te hunten’

  1. Alles wat jou echt super triggert, geeft aan dat daar een schaduw zit.
  2. Je kan ook anderen vragen: wat doe ik wat ik zelf niet door heb, wat doe ik wat ik zelf niet zie.

Hiervoor kan je vijf dierbaren vragen wat jij bij hen triggert en laat ze dat vertellen vanuit hoe jij hen doet voelen als jij dat gedrag vertoond, dus je wilt geen directe feedback van jij doet altijd dit of dat, nee vraag hen of ze willen vertellen wat jouw gedrag bij hen teweeg brengt. Bijvoorbeeld: ik voel me machteloos als jij zo hard schreeuwt. Daar kan je namelijk wat mee. Ik heb zelf een post gemaakt op insta en daar heb ik zoveel mooie eerlijke reacties op gekregen waar ik echt iets aan heb, maar begin met vijf goede vrienden die jou goed kennen. Sterkte en succes en ik ben mega benieuwd hoe het was.

Van  21-24 december host Afke een online festival speciaal voor vrouwen: SACRED WOMAN, discover your LIGHT and DARK waarin je o.a. meer inzicht zal krijgen in jou schaduwkanten, meer informatie hierover vindt je op Afke haar Instagram @afkereijenga of op de site. Voor de snelle beslissers er zijn nog 10 early bird kaartjes te koop.

Meer oefeningen van Afke om uit te proberen:

Meer video’s van Afke en extra lange versies van de oefeningen vind je op haar Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF