fbpx

7x deze etenswaren maken afvallen leuk

Wil je graag afvallen, maar lukt het je maar niet om te beginnen? Start dan eens met het combineren van de volgende ingrediënten. Afvallen in combinatie met lekker eten willen we toch allemaal?

1. Tonijn & gember

How about sushi? Laat de sojasaus staan – hier zit echt heel veel sodium in, meer dan in een Big Mac – en eet je tonijngerechten eens met gember. Tonijn en gember zitten vol omega vetzuren en vitaminen die stress verminderen en je minder ‘opgeblazen’ maken.

2. Spinazie & avocado

En niet zomaar avocado, nee: avocado-olie. Vervang je olijfolie eens met de avocado-variant en je hebt zomaar een heerlijke lunchsalade. Neem spinazie als basis, voeg je favoriete fruit, groente en granen toe en maak het af met de olie. Proost op je dieet!

3. Graan & bonen

Nog zo’n heerlijke combinatie voor een goede salade. Ga voor een voedzaam graan zoals quinoa of bulgur in plaats van pasta. Voeg hier bijvoorbeeld kidneybonen aan toen en maak het af met kip én je favoriete groente.

4. Honing & rode druiven

Nog niet overtuigd? Er is meer! Afvallen kan nog steeds. Ook met de combinatie honing en druiven. Maak een lekkere fruitsalade als tussendoortje met allerlei fruit en voeg er honing aan toe om het lekker zoet te maken. Zorgt voor een plattere buik. Wij zeggen: doen!

5. Cayennepeper & kip

Als je van vlees houdt, ga dan voor kip. Dit is de allerbeste optie en past in elk dieet. De cayennepeper mag niet ontbreken, want die zorgt ervoor dat het proces van vetverbranding wordt versneld. Go, go, go! 

6. Aardappelen & peper

Aardappelen worden al snel afgeschreven, maar horen eigenlijk gewoon thuis in een gezond dieet. Echter, aardappels vullen zo goed dat je er minder van eet dan wanneer je bijvoorbeeld rijst eet. In combinatie met wat peper kan de aardappel er zelfs voor zorgen dat het afvallen sneller gaat.

7. Koffie & kaneel

De volgende keer dat je ergens koffie gaat drinken, weet je wat je te doen staat. Wie had gedacht dat koffie met een smaakje zó gezond kon zijn? Let wel: je moet geen smaakstof door je koffie gooien, maar echte kaneel. Is lekker én goed voor je. Je buik wordt er platter van.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF