fbpx

5 x deze boeken moet je lezen

Heerlijk, een zomerse dag. Daar hebben we weken op gewacht. Tijd om een boek erbij te pakken en vooral te genieten! Wij hebben een de nieuwste en leukste boeken voor je op een rijtje gezet.

1 De zevende zus

Eindelijk! Het zevende deel van de zeven zussen is afgelopen maand uitgekomen. In dit boek kom je erachter wie de zevende zus is. Al uit? Niet getreurd, want er komt nog een achtste deel aan die je alle antwoorden geeft over Pa Salt.

De zeven zussen 7 - De zevende zus

De zeven zussen 7 – De zevende zus is verschenen bij Xander Uitgevers B.V. en kost 24,99  

2 LEEF

Bibian Mentel was een symbool voor positivisme en het plukken van de dag, ondanks de altijd weer terugkerende tegenslagen. Ze was een inspiratiebron voor velen. In LEEF lees je het verhaal van Bibian Mentel, die sinds 2000 vijftien keer kanker kreeg. Nadat bekend werd dat Bibian in februari uitbehandeld was, volgde een herziene versie met nieuwe interviews.

5 x deze boeken moet je lezen

LEEF is verschenen bij Splint Media B.V. en kost 21,-

In de nieuwste WENDY-special over veerkracht schrijven we een ode aan Bibian, waar Larissa, Merijn en Joselien vertellen hoe Bibian hen in hun kracht zette. Je koopt de special in de shop.

3 Ik ga leven

Maandenlang staat het boek ‘Ik ga leven’ van Lale Gül al in de bestsellerlijsten. Lale Gül schetst met haar boek Ik ga leven haar tweestrijd tussen het Islamitische geloof en haar eigen kijk op het leven. Jarenlang was ze trouw aan alle regels die het geloof en haar ouders haar gaven. Maar als Lale steeds ouder wordt, krijgt ze twijfels. Die twijfels worden zo groot dat ze besluit zich te ontbinden van de Islam. Ze veranderde van een netjes en Islamitisch opgevoed meisje, naar een vrouw die opkwam voor haar eigen mening. Door het uitbrengen van haar bestseller brak ze niet alleen met haar geloof, maar ook met haar familie, die niet kunnen accepteren dat Lale zich ontbindt van de Islam. Lees hier het interview met Lale.

5 x deze boeken moet je lezen

Ik ga leven is verschenen bij Prometheus en kost 20,- 

4 Zandvoort aan Zee

Deze thriller is misschien niet de beste keuze als je morgen aan het strand ligt bij Zandvoort aan Zee, maar zeker de moeite waard. Schrijfster Linda van Rijn schrijft over een heerlijke familievakantie, die plotseling omslaat in een nachtmerrie als Mandy’s zus tijdens een strandwandeling spoorloos verdwijnt. Mandy gaat op onderzoek uit, maar komt onderweg allemaal familiegeheimen tegen.

5 x deze boeken moet je lezen

Zandvoort aan Zee is verschenen bij Uitgeverij Marmer B.V. en kost 15,-

5 Fulltime avonturier

Even iets luchtigs? Dan is dit boek echt iets voor jou. In tijden van corona kunnen we nauwelijks reizen, dan maar lekker wegdromen bij de verhalen van Tamar Valkenier, die al zes jaar overal en nergens woont. Tamar liet zes jaar geleden al haar bezittingen achter in Nederland en ging op weg met haar fiets, niet wetende waar ze uit zou komen. Inmiddels heeft ze bijna alles al gezien, van jagen en verzamelen in Nieuw-Zeeland tot lopen door Mongolië met een paard, hond en kameel. En nu ze in Nederland is, houdt dat haar niet tegen om niet meer op avontuur te gaan. Sinds twee weken loopt ze door Nederland met haar kameel Einstein. Lees het interview met Tamar Valkenier hier.

5 x deze boeken moet je lezen

Fulltime avonturier is verschenen bij Kosmos uitgevers en kost 20,99  

Lees meer inspirerende boekentips:

Angel werd 25 jaar lang misbruikt en mishandeld door haar ouders: ‘Het heeft enorme gevolgen voor je hele leven’

Laura zat 40 dagen opgesloten in een psychiatrische inrichting: ‘Ik heb nu nog altijd hulp nodig om dat trauma te verwerken’

Kyra vluchtte weg met haar kind: ‘Jarenlang was ik bang voor een wraakactie van mijn Iraanse schoonfamilie’

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF