fbpx

Zomer op Netflix: dit zijn de nieuwste films en series die je niet mag missen

Even klaar met het lezen van boeken of alleen maar zonnen? Pak je telefoon of laptop erbij en zoek een plekje in de schaduw. Het is tijd om de nieuwste films en series te bingewatchen en in een fantasiewereld te verdwijnen. 

1 Last Summer

Een heerlijke zomerse wegkijkfilm. Het gaat over de liefde tussen twee jonge mensen. Leuk voor jezelf, of met je puber ernaast!

2 How To Get Away With Murder seizoen 6

Afgelopen maand kwam het laatste seizoen uit van de hitserie How To Get Away With Murder. De serie gaat over een groep rechtenstudenten die in allerlei zaken zich moeten bewijzen in de rechtszaal, maar ook in het privéleven. Elk seizoen had een andere verhaallijn in dit seizoen komen al die verhaallijnen bij elkaar en ontvang je alle antwoorden op de vragen die je nog had. Kijken dus!

3 Heist

Fan van La Casa di Papel? Dan is dit echt een film voor jou. Drie mensen doen hun verhaal, hoe zij in de drugsindustrie zijn beland.

4 Chernobyl

Chernobyl, iedereen heeft ervan gehoord, maar weet jij het echte verhaal? Drie jaar geleden werd het waargebeurde verhaal verfilmd én nu staat de film eindelijk op Netflix. Spanning, wanhoop en pure angst komen bij elkaar in de scènes.

5 Bankrolled

Tussen alle serieuze en mysterieuze films hebben we ook een humoristische in de lijst staan. Bankrolled gaat over twee vrienden die niet weten wat ze met hun leven aan moeten. Ze feesten erop los. Op een gegeven moment zijn ze zo high dat ze een geniaal idee bedenken. Een app. Én die blijkt succesvoller dan ooit, of zit er toch nog een addertje onder het gras?

6The Last Letter From Your Lover

De verboden liefdesaffaire van een koppel uit de jaren 60 wordt ontdekt door een jonge journaliste, door de liefdesbrieven die ze vindt. Ellie kan het niet achter zich laten en gaat op onderzoek uit. In de films zie je zowel flashbacks van het jonge verliefde stel, als het onderzoek. Een film die je zeker niet mag missen deze zomer.

7 Pray Away (3 augustus)

Deze aangrijpende documentaire gaat over de praktijken die in de jaren 70 zich voordeden in Exodus International, de grootste en meest controversiële organisatie voor conversietherapie ter wereld. Verschillende mensen doen hun verhaal. Sommigen van hen moesten de boodschap overbrengen dat je je homoseksuele levensstijl kon veranderen, terwijl ze zelf homoseksueel zijn. Welke impact het heeft gemaakt, zie je terug in de documentaire.

8 Gone For Good (13 augustus)

Nog een Harlen Cober bestseller die verfilmd is. Na After The Stranger, The Woods en The Innocent komt ook deze film op 13 augustus uit op Netflix. Guillaume Lucchesi maakte een verschikkelijk tragedie mee, de twee mensen waarvan hij het meest hield stierven: Sonia, zijn eerste liefde, en zijn broer Fred. Tien jaar later verdwijnt Judith, zijn nieuwe geliefde, plotseling. Om haar te vinden, zal Guillaume alle waarheden onder ogen moeten zien die zijn familie en vrienden verborgen houden…

9 The Chair (20 augustus)

Misschien herken je de hoofdrolspeler al in de trailer, het is Sandra Oh, de actrice die jarenlang de rol vertolkte als Cristina Yang in Grey’s Anatomy. Bij deze film zul je je lach niet in kunnen houden, want hij is hilarisch.

10 La Casa Di Papel seizoen 5 (3 september)

Het is zover seizoen 5 van La Casa Di Papel komt eraan! 3 september zie je de eerste afleveringen, want het seizoen is opgesplitst in drie delen. Er is geen weg meer terug, in dit seizoen gaan ze de oorlog aan.

Andere streamingsdiensten

Geen Netflix? Geen probleem. Ook op andere streamingsdiensten is het deze zomer één groot feest. Zoals bij Videoland. Daar kijk je vanaf deze maand Vechtershart, Onze Jongens in Miami en B&B Vol Liefde.

Lees meer kijk-, lees en luistertips:

Ontwikkelingspsychologe Telidja Klaï schreef een boek over pubers en geeft jou de gouden tip voor de opvoeding

Sophie werd op haar vijfde verlaten door haar moeder: ‘Ze zou een weekje wegblijven, maar kwam nooit meer terug’

Kyra vluchtte weg met haar kind: ‘Jarenlang was ik bang voor een wraakactie van mijn Iraanse schoonfamilie’

Neem een abonnement op de Wendy-specials
Nu voor € 17,50 + 2 x zonneproduct van IK Skin Perfection t.w.v. € 71,50
De Wendy-specials verschijnen vier keer per jaar, in elk seizoen 1. Wil jij ook geen nummer meer missen? Neem dan nu een jaarabonnement en ontvang 4 x de Wendy-special plus 2 zonneproducten van IK Skin Perfection t.w.v. 71,50. Je ontvangt de de Mineral SPF 30 (€ 29,90) en de Sun SPF 50 (€ 41,90) van het mooie merk IKSkin Perfection. Deze krachtige, hydraterende zonnecrèmes beschermen je deze zomer optimaal tegen de zon en zijn bovendien natuurlijk en ontwikkeld in harmonie met de natuur!
Deze actie geldt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij. Ga naar wendyonline.nl/abonnementen
Wendy Promo artikelIK Zomer op Netflix: dit zijn de nieuwste films en series die je niet mag missen


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF