fbpx

Zo blijf jij deze zomer gehydrateerd + win een eigen Dopper Insulated

We weten natuurlijk allemaal dat water drinken heel belangrijk is. Vooral tijdens de zomermaanden verliezen we veel vocht, en is het goed om een extra glaasje water tot je te nemen. Toch drinken veel mensen te weinig. Hoe kunnen we er dan voor zorgen dat we wel gehydrateerd blijven? Hieronder staan drie tips die je daarbij helpen. Daarnaast maak je kans op de nieuwe Dopper Insulated. Lees dus snel verder!

1. Herken je dorstgevoel

Heb ik nou honger of dorst? Deze vraag heb je jezelf vast weleens gesteld. Je kunt je dorstgevoel herkennen aan een droge keel en een opgezwollen tong. Soms houden onze hersenen ons voor de gek en denken we dat we honger hebben, terwijl we eigenlijk dorstig zijn. Het is goed om eerst wat water te drinken, voordat je iets uit de kast pakt. Is het hongergevoel weg? Dan had je blijkbaar wat vocht nodig. Wanneer je je dorstgevoel negeert, kun je lichamelijke klachten krijgen zoals uitdroging. Dat dit niet gezond is, hoeven we natuurlijk niet uit te leggen.

2. Begin je dag met een dansje, en een glas water

Wat doe jij als eerste wanneer je uit bed komt? Vaak drukken we onze wekker uit, kijken we snel op onze telefoon, en beginnen we gehaast aan onze nieuwe dag. In al die haast kun je soms vergeten voor jezelf te zorgen. Denk bijvoorbeeld aan het drinken van water in de ochtend. Dit is misschien wel het belangrijkste drinkmoment van de dag. ‘s Nachts ontgift je lichaam en produceert het afvalstoffen. Deze zweet en plas je er vervolgens weer uit. Daarom is het extra belangrijk om ‘s ochtends genoeg te drinken, zodat je lichaam deze afvalstoffen goed kwijt kan.

3. Schaf een fijne fles aan

Vaak wordt geadviseerd om 1,5 tot 2 liter vocht per dag tot je te nemen. Hierbij moet je natuurlijk rekening houden met de weersomstandigheden, je lichaamsbouw, sportactiviteiten en voeding. Water drinken uit een mooie fles is natuurlijk fijner dan uit een plastic flesje. Daarbij zijn plastic flessen ook een stuk minder duurzaam, en houden ze het water niet lang koud. Want nu het buiten erg warm is, zit je er vast niet op te wachten om in het park of op het strand lauw water uit een fles te drinken. Dopper heeft hiervoor dé oplossing: de Insulated collectie. De Dopper Insulated houdt je drankjes namelijk maar liefst 9 uur warm en 24 uur koud. Samen met de originele Dopper flessen, redden deze flessen onze oceanen. Leuk nieuws: wij mogen de Dopper Insulated 5x weggeven!

Wat kun je winnen?

Wij geven 5x de Dopper Insulated weg t.w.v. €35,95.

Over Dopper

Dopper heeft een missie: iedereen de mogelijkheid bieden herbruikbare waterflessen te verkiezen boven wegwerpflessen, om de wateren van onze wereld te beschermen.

Elke minuut komt er een vrachtwagenlading plastic afval in onze oceanen terecht. In diezelfde minuut gaan er één miljoen plastic wegwerpflessen over de toonbank. Toeval? Zij denken van niet. Dopper besloot in actie te komen door een herbruikbare waterfles te produceren die flessen voor eenmalig gebruik overbodig maakt.

Ben jij er klaar voor Impact ‒ met een hoofdletter I ‒ te maken? Elke verkochte fles draagt bij aan deze missie. Van het creëren van bewustzijn en het helpen bij de voorlichting over plasticvervuiling, tot het opstarten van projecten voor schoon drinkwater in Nepal. Goede karma? Zeker weten.

Meedoen?

Wil jij graag een Dopper Insulated winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @dopper_official op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een Dopper Insulated wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF