fbpx

Yogadocent Judith neemt jou mee in deze ontspannende yogasessie

Maak je lichaam langzaam wakker met deze ochtendflow yogasessie van WENDY expert en yogadocent Judith van Hal en kom tot rust. Tweewekelijks komt er een yogales van haar online op wendyonline.nl.

Judith zal ook aanwezig zijn bij onze WENDY-retreat om daar de yoga- en meditatielessen en ademhalingsoefeningen te geven. Ook organiseert ook een mooie cacaoceremonie. Judith geeft al 25 jaar lang yogalessen, bekwaamde zich in verschillende stijlen, had haar eigen yogaschool en organiseert nu zelf ook retreats. De retreat in oktober is inmiddels helemaal uitverkocht, maar er zijn nog een paar plekken vrij voor de retreat in de week van 9 januari.

Ibiza zomer bij Wendy!

Deze zomer staat bij Wendy helemaal in het teken van Ibiza. Het eiland waar Wendy zelf al tien jaar een oude finca heeft en dat ze zo goed kent. Heel graag wil ze al haar tips met jullie delen! Dat doet ze in de nieuwste zomerspecial, we organiseren dit najaar en in januari 2023 twee retreats op Ibiza met Wendy en elke vrijdagavond delen we op wendyonline.nl verhalen van Nederlanders die op Ibiza zijn gaan wonen. We delen niet alleen tips over de beste clubs en restaurantjes, maar laten je ook de andere kant van Ibiza zien: het pure Ibiza. Het Ibiza van de mooie natuur, van yoga, spiritualiteit en zelfontwikkeling en van wandelingen op onbekende plekken op het eiland. Volg ons als je ook zo van Ibiza houdt, maar ook als je het eiland niet kent bieden alle verhalen volop inspiratie!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF