fbpx

Yoga met Myrna, deel 7 (core-oefeningen)

Met deze actieve core-oefeningen van Myrna zorg je dat je de lage buikspieren versterkt waardoor je de onderrug ondersteunt. Ook maak je de benen en rug met deze core-oefeningen sterker en breng je de bloedsomloop op gang. Mocht je gaan trillen, dat hoort erbij, dat betekent dat je de kracht van de spier aan het opbouwen bent.
Elke vrijdag delen we een yogasessie van Myrna, die telkens zo’n 10 minuten duren. Meerdere sessies achter elkaar doen? Dat kan via deze link

Webinar op 30 juni speciaal voor Wendy-volgers!

Myrna geeft op 30 juni om 20.00 uur een gratis webinar speciaal voor Wendy-volgers! In dit webinar geeft ze uitleg over haar online programma en biedt zij dit speciaal voor Wendy-volgers aan voor een prijs van 147 euro (gewoonlijk 240 euro). Het 7-weekse programma kun je overal doen, of je nu thuis, in Bakkum of in Zuid-Frankrijk bent deze zomer en wanneer je maar wilt.  Beste fijn om deze zomer lekker aan jezelf te werken! Aanmelden voor het webinar kan via deze link

Online programma

Myrna ontwikkelde haar online programma om je stap voor stap te begeleiden naar een gemakkelijker leven in 7 weken. Het programma is laagdrempelig en je kan het in je eigen tijd en omgeving volgen.
Wil jij dit ook?
…meer rust…meer energie…een betere nachtrust en uitgerust wakker worden
…meer bewustwording in het dagelijkse leven…een verbeterde gezondheid…minder stress
…een sterker lichaam…een flexibeler lichaam en geest…betere keuzes kunnen maken
…meer vreugde in je leven
Klik dan hier om alles te lezen over dit prachtige online programma
Wendy-volgers betalen nu 147 euro (gewoonlijk 240 euro). Gebruik kortingscode WENDY2020. Het programma blijft dan 6 maanden beschikbaar.

Over Myrna

Myrna is yoga-expert voor wendyonline.nl. Myrna is eigenaar van de succesvolle yogastudio Yogadreams in Zaandam met 45 werknemers en honderden wekelijkse klanten.

‘Ik geef nu ruim 18 jaar met passie les in Mindfulyoga & meditatie, Vinyasa en Stress-relief. Daarbij ben ik business coach en trainer voor zowel particulieren als bedrijven en erkend Body Mind Release therapeut. Ik blijf me met liefde ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. ​​Yoga is voor mij is zoveel meer dan alleen maar de houdingen. Ik wil je graag aanmoedigen om yoga te integreren in je dagelijks leven om zo jouw doel in het leven te vinden en het leven te vieren!’ ​

Wil je meer weten over Myrna’s activiteiten als business coach, therapeut, haar online programma’s en haar yogastudio? Kijk dan op haar website. Je kunt haar ook volgen via Facebook of Instagram.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF