fbpx

Yoga met Myrna, deel 40 (slow flow)

Wendy-expert en yogadocent Myrna van Kemenade deelt alweer haar veertigste yogavideo met ons! In deze 10 minuten neemt ze je mee door een heerlijke slow flow waarin je de bewegingen in slowmotion gaat uitvoeren. Hierdoor voel je jouw lichaam als het ware als kauwgom uit elkaar getrokken worden en maak je de spieren zowel sterker, doordat je er langzaam doorheen beweegt en dus niets overslaat en soepeler door de zachte stretch.

Over Myrna

Myrna is yoga-expert voor Wendy Online en eigenaar van de succesvolle yogastudio Yogadreams in Zaandam met 45 werknemers en honderden wekelijkse klanten.

‘Ik geef nu ruim 18 jaar met passie les in Mindfulyoga & meditatie, Vinyasa en Stress-relief. Daarbij ben ik business coach en trainer voor zowel particulieren als bedrijven en erkend Body Mind Release therapeut. Ik blijf me met liefde ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. ​​Yoga is voor mij is zoveel meer dan alleen maar de houdingen. Ik wil je graag aanmoedigen om yoga te integreren in je dagelijks leven om zo jouw doel in het leven te vinden en het leven te vieren!’ ​

Wil je meer weten over Myrna’s activiteiten als business coach, therapeut, haar online programma’s en haar yogastudio? Kijk dan op haar website. Je kunt haar ook volgen via Facebook of Instagram.

Online programma

Myrna ontwikkelde een online programma om je stap voor stap te begeleiden naar een gemakkelijker leven in 7 weken. Het programma is laagdrempelig en je kan het in je eigen tijd en omgeving volgen.

Wil jij dit ook?

  • Meer rust, meer energie, een betere nachtrust en uitgerust wakker worden
  • Meer bewustwording in het dagelijkse leven, een verbeterde gezondheid, minder stress
  • Een sterker lichaam, een flexibeler lichaam en geest, betere keuzes kunnen maken
  • Meer vreugde in je leven

Klik dan hier om alles te lezen over dit prachtige online programma!

Alle yogalessen van Myrna zijn hier te vinden.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF