fbpx

Yoga met Myrna, deel 33 (yoga die helpt bij artritis)

Deze bewegingen helpen om de gewrichtspijn te verlichten en de stijfheid en zwelling tegen te gaan, waardoor je beter kunt gaan bewegen. Vaak zit die stijfheid in de polsen dus in deze video vind je doeltreffende houdingen om alles soepel te houden en minder pijn te ervaren. Blijf goed luisteren naar wat jouw lichaam aangeeft. Als een beweging echt pijn doet, voer je hem uit met minder gewicht op de polsen of laat je het achterwege en gaat door met de volgende houding.

Woensdag 23 december geeft Myrna een Soulfeeding live online met als thema: Oude loslaten en vreugde toelaten! Een meditatie en visualisatie om oude patronen die je niet meer dienen te doorbreken en meer licht, ruimte en vooral vreugde toe te laten in je leven. Om je aan te melden voor deze sessie kan via de site www.myrnaonline/live.

Over Myrna

Myrna is yoga-expert voor wendyonline.nl. Myrna is eigenaar van de succesvolle yogastudio Yogadreams in Zaandam met 45 werknemers en honderden wekelijkse klanten.

‘Ik geef nu ruim 18 jaar met passie les in Mindfulyoga & meditatie, Vinyasa en Stress-relief. Daarbij ben ik business coach en trainer voor zowel particulieren als bedrijven en erkend Body Mind Release therapeut. Ik blijf me met liefde ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. ​​Yoga is voor mij is zoveel meer dan alleen maar de houdingen. Ik wil je graag aanmoedigen om yoga te integreren in je dagelijks leven om zo jouw doel in het leven te vinden en het leven te vieren!’ ​

Wil je meer weten over Myrna’s activiteiten als business coach, therapeut, haar online programma’s en haar yogastudio? Kijk dan op haar website. Je kunt haar ook volgen via Facebook of Instagram.

Online programma

Myrna ontwikkelde een online programma om je stap voor stap te begeleiden naar een gemakkelijker leven in 7 weken. Het programma is laagdrempelig en je kan het in je eigen tijd en omgeving volgen.

Wil jij dit ook?

…meer rust…meer energie…een betere nachtrust en uitgerust wakker worden

…meer bewustwording in het dagelijkse leven…een verbeterde gezondheid…minder stress

…een sterker lichaam…een flexibeler lichaam en geest…betere keuzes kunnen maken

…meer vreugde in je leven

Klik dan hier om alles te lezen over dit prachtige online programma

Elke vrijdag delen we een yogales van Myrna. Je kunt ook meerdere lessen achter elkaar doen. Alle yogalessen vind je hier.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF