fbpx

Yoga met Myrna, deel 31 (yoga die helpt bij opvliegers tijdens de overgang)

Help! De overgang is geen pretje, zeker niet met die opvliegers! Er zijn verschillende yoga series mogelijk die ieder verschillend werken maar yogadocent Myrna heeft gekozen voor heup en hartopener om letterlijk lucht te geven aan je lichaam. Hierdoor verkoelt je lichaam en heb je een betere doorstroming van bloed en energie. De ‘kind-houding’ brengt je tot rust en kalmeert je hartslag en verlaagt de bloeddruk. Weet dat je lichaam letterlijk in een overgangs fase zit dus gun jezelf ook de tijd om aan dat nieuwe lichaam te wennen. Maar ga niet bij de pakken neerzitten want je kunt de klachten echt verminderen door middel van de juiste voeding, mindset en regelmatig yoga te beoefenen.

Keep calm and do yoga

Over Myrna

Myrna is yoga-expert voor wendyonline.nl. Myrna is eigenaar van de succesvolle yogastudio Yogadreams in Zaandam met 45 werknemers en honderden wekelijkse klanten.

‘Ik geef nu ruim 18 jaar met passie les in Mindfulyoga & meditatie, Vinyasa en Stress-relief. Daarbij ben ik business coach en trainer voor zowel particulieren als bedrijven en erkend Body Mind Release therapeut. Ik blijf me met liefde ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. ​​Yoga is voor mij is zoveel meer dan alleen maar de houdingen. Ik wil je graag aanmoedigen om yoga te integreren in je dagelijks leven om zo jouw doel in het leven te vinden en het leven te vieren!’ ​

Wil je meer weten over Myrna’s activiteiten als business coach, therapeut, haar online programma’s en haar yogastudio? Kijk dan op haar website. Je kunt haar ook volgen via Facebook of Instagram.

Online programma

Myrna ontwikkelde een online programma om je stap voor stap te begeleiden naar een gemakkelijker leven in 7 weken. Het programma is laagdrempelig en je kan het in je eigen tijd en omgeving volgen.

Wil jij dit ook?

…meer rust…meer energie…een betere nachtrust en uitgerust wakker worden

…meer bewustwording in het dagelijkse leven…een verbeterde gezondheid…minder stress

…een sterker lichaam…een flexibeler lichaam en geest…betere keuzes kunnen maken

…meer vreugde in je leven

Klik dan hier om alles te lezen over dit prachtige online programma

Elke vrijdag delen we een yogales van Myrna. Je kunt ook meerdere lessen achter elkaar doen. Alle yogalessen vind je hier.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF