fbpx

Yoga met Myrna, deel 13 (hartopener)

Onze yogaexpert Myrna van Kemenade deelt vandaag een bijzondere oefening: de hartopener. Myrna heeft deze ruim 20 jaar geleden ontwikkeld en het is nog steeds een zeer krachtige manier om je hart te openen en zo meer ruimte en vrijheid te ervaren. Het is absoluut geen moeilijke beweging en het gaat met name om de energie die jij stuurt. Het is de kracht van herhaling waardoor deze oefening altijd zo mooi werkt. Deze hartopener is ook heel prettig ter vervanging van de zonnegroet als die voor jou te zwaar is of wanneer je bijvoorbeeld een blessure hebt. Open your heart and shine!

 

Over Myrna

Myrna is yoga-expert voor wendyonline.nl. Myrna is eigenaar van de succesvolle yogastudio Yogadreams in Zaandam met 45 werknemers en honderden wekelijkse klanten.

‘Ik geef nu ruim 18 jaar met passie les in Mindfulyoga & meditatie, Vinyasa en Stress-relief. Daarbij ben ik business coach en trainer voor zowel particulieren als bedrijven en erkend Body Mind Release therapeut. Ik blijf me met liefde ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. ​​Yoga is voor mij is zoveel meer dan alleen maar de houdingen. Ik wil je graag aanmoedigen om yoga te integreren in je dagelijks leven om zo jouw doel in het leven te vinden en het leven te vieren!’ ​

Wil je meer weten over Myrna’s activiteiten als business coach, therapeut, haar online programma’s en haar yogastudio? Kijk dan op haar website. Je kunt haar ook volgen via Facebook of Instagram.

Online programma

Myrna ontwikkelde een online programma om je stap voor stap te begeleiden naar een gemakkelijker leven in 7 weken. Het programma is laagdrempelig en je kan het in je eigen tijd en omgeving volgen.
Wil jij dit ook?
…meer rust…meer energie…een betere nachtrust en uitgerust wakker worden
…meer bewustwording in het dagelijkse leven…een verbeterde gezondheid…minder stress
…een sterker lichaam…een flexibeler lichaam en geest…betere keuzes kunnen maken
…meer vreugde in je leven
Klik dan hier om alles te lezen over dit prachtige online programma
Elke vrijdag delen we een yogales van Myrna. Je kunt ook meerdere lessen achter elkaar doen. Alle yogalessen vind je hier. 

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF