fbpx

Winnen op woensdag: 5x een gratis week op een Elliptigo via Run2GO

Wat is er op dit moment fijner dan wandelen? We kunnen niet veel meer, maar wandelen kan altijd en overal en heeft veel voordelen, niet alleen voor ons lichaam, maar ook voor onze geest. Met deze winactie hoopt Wendy jullie op te roepen om in het nieuwe jaar lekker veel te gaan wandelen. Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens en misschien is die van jou wel meer bewegen, dan komt deze winactie als geroepen. Check snel hoe je een ritje op een Elliptigo kunt winnen!

Wat kun je winnen?

Wij mogen 5x een gratis week op een Elliptigo weggeven bij Run2GO t.w.v. €80
Hierbij mag de Elliptigo voor een week gehuurd worden. Je kunt heerlijk touren over de Veluwe want de shop bevindt zich in Putten. Maar de Elliptigo kan ook opgehaald worden om zo op de eigen gewenste plek rond te rijden. Vandaar dat je de Elliptigo voor een week mag huren!

Run2go

Bewegen in de buitenlucht is gezond. Dat weten we allemaal. Veel mensen gaan daarom hardlopen of fietsen. Jammer genoeg is hardlopen een tamelijk blessuregevoelige sport en fietsen gebeurt altijd zittend, en dáár willen we nu juist vanaf! Daarom biedt Run2GO een uitgebreid assortiment Elliptigo’s – een speciaal soort fiets waarvan de beweging zich het best laat omschrijven als de combinatie van drie sporten ineen: fietsen, hardlopen en crosstrainen. Ideaal voor een complete work-out die vriendelijk is voor spieren en gewrichten én lekker buiten in de natuur.

De snelheid en de beweging van de Elliptigo bieden een sportervaring die geschikt is voor elke leeftijd en van beginnende sporter tot atleet. De natuurlijke staande houding geeft een comfortabele low-impact training die mild is voor knieën, heupen en enkels, zónder zadelpijn! Deze leuke en effectieve manier van trainen zorgt ervoor dat je met een blessure tóch pijnvrij kunt (blijven) sporten. Tevens zeer geschikt voor herstel na ziekte. Met de Elliptigo is bewegen weer leuk! Bovendien verbrandt je met deze full-body work-out tot circa 33% meer calorieën dan met een reguliere fietstraining.

F3A806BF CD34 41AD BBE3 5974AC592A90 Winnen op woensdag: 5x een gratis week op een Elliptigo via Run2GO 6C8514B5 E03A 4DE9 9EF0 91392949E782 Winnen op woensdag: 5x een gratis week op een Elliptigo via Run2GO

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten om in het nieuwe jaar extra veel te gaan bewegen? Like dit bericht, vul hieronder je gegevens in en laat weten via onze socials weten waarom jij een heerlijk ritje op een Elliptigo zo graag zou willen winnen. Veel succes!

Check de site van Run2GO: https://run2go.nl/ 

Lees ook:

Wandelen is gezond, doe mee met Wendy´s wandelweekWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF