fbpx

Winnen op woensdag: 13x telefoonhoesjes van Casey Amsterdam

Een hip telefoonhoesje, die een echte eyecatcher is én ook nog eens je mobiel goed beschermd. Dat komt helemaal goed met de telefoonhoesjes van Casey Amsterdam. Daarnaast zijn ze duurzaam, vegan en gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Check snel hoe je een van deze mooie hoesjes kunt winnen!

Wat kun je winnen?

Wij mogen 13 keer telefoonhoesjes weggeven van Casey Amsterdam met een totaalwaarde van €250,-!

Casey Amsterdam

De collectie bestaat uit een duurzame lijn van hoesjes die gemaakt zijn van biologisch afbreekbaar materiaal en een vegan lijn van hoesjes die gemaakt zijn van faux leather. Het label ontwierp ook als eerste een telefoonhoesje dat je draagt aan de lange kant van de telefoon. Op deze manier draag je je telefoon dicht tegen je aan en bungelt hij niet naar beneden zoals de al bestaande telefoon tassen. Een creatieve “out-of-the-box” oplossing want je vraagt je af: hoezo was dat er eigenlijk nog niet?

Casey Amsterdam streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit en houdt daarbij rekening met het milieu. Dat zit in de kern van hun bedrijfscultuur; gaande van het manueel vervaardigen van producten tot duurzaam denken in alle stappen van het ontwikkelings en verkoopproces. Daarnaast werkt het merk toe naar een wereld waarin we geen echt leer meer dragen of gebruiken. Casey is daarom enorm trots op het Peta Approved Vegan keurmerk dat zij dragen en op het eigen ontwikkelde premium microfiber materiaal. “Het lijkt op leer. Het voelt als leer. En het is vegan.”

duurzame telefoontas roze met koord khaki Winnen op woensdag: 13x telefoonhoesjes van Casey Amsterdam   sustainable green case with lanyard green Winnen op woensdag: 13x telefoonhoesjes van Casey Amsterdam

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten om zo een mooi hoesje te ontvangen? Vul hieronder je gegevens in en laat ons via de socials weten waarom jij dit zo graag zou willen winnen!
Veel succes!

[sibwp_form id=3]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF