fbpx

Aaliyah over het kookboek van Mama’s Koelkast: ‘Mijn grote trots’ + WINACTIE

Aaliyah richtte bijna 10 jaar geleden Mama’s Koelkast op, een bijzonder cateringbedrijf dat heerlijke gerechten van mama’s van over de hele wereld samen brengt. Haar boodschap: niemand kookt lekkerder dan mama. Dit jaar lanceerde Mama’s Koelkast hun eerste kookboek. Met gerechten van allerlei culturen, is dit boek de perfecte toevoeging aan jouw keuken!

Wat is het?

Het kookboek van Mama’s Koelkast is niet zomaar een kookboek. In dit kookboek vind je maar liefst 6o recepten, van 10 mama’s afkomstig van 10 verschillende culturen. Elke mama vertelt in het boek haar persoonlijke verhaal: waar ze zijn opgegroeid, waarom ze naar Nederland zijn gekomen, en op wat voor manier eten ze nog altijd zal laten herinneren aan waar hun roots liggen. Van Marokko tot China, van Letland tot Tunesië: dit boek bevat de meest heerlijke gerechten van over de hele wereld.

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 3x het kookboek van Mama’s Koelkast weg, t.w.v. €34,95. Een ontzettend leuk boek om zelf te ontvangen, maar misschien zelfs nog leuker om als cadeautje weg te geven tijdens de feestdagen! Met dit kookboek wordt samen met familie aan tafel schuiven, nog specialer.

Meedoen?

  • Volg @wendyonlinenl & @mamaskoelkast op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij dit kookboek wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

Thats it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=238]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF