fbpx

Winnen op woensdag: win een Natural Flow kalender van Blooming Home!

Ben jij geneigd om 24/7 door te rennen? Of kun je gewoon wel wat meer balans gebruiken? Dan is de Natural Flow kalender van Blooming Home vast iets voor jou! Deze prachtig vormgegeven maandkalender helpt je om in de juiste energie te leven en beter in verbinding te staan met de natuur. Zo blijf je meer in balans en zal je meer natuurlijke flow ervaren. Deze week mogen wij tien van deze leuke kalenders weggeven. Lees snel verder om erachter te komen hoe je mee kunt doen aan deze leuke winactie!

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 10x de Natural Flow kalender van Blooming Home t.w.v. € 22,50 weggeven!

kalender

natural flow spirituele kalender Winnen op woensdag: win een Natural Flow kalender van Blooming Home!

Blooming Home

Blooming Home helpt harmonie in je huis te creëren, maar ook in jezelf. Met een cursus mindful wonen, een verrassingsbox Natural Flow, om bewuster en met meer energie te leven, en een assortiment van ondermeer edelstenen, wierook, etherische oliën en bijzondere, fair trade woonaccessoires. Hun missie? Healing your home & soul. Want zoals de Chinezen zeggen: ‘Zoals jij bent, zo is je huis.’

Natural Flow kalender

De Natural Flow kalender, ontworpen door Moon Concept, helpt je om jezelf af te stemmen op het ritme van de natuur. De seizoenen laten ons perfect zien hoe we in flow kunnen leven; wanneer we mogen versnellen (zomer), vertragen (herfst) of gewoon zijn (winter, lente). Wanneer je meer in lijn met de jaargetijden gaat leven, zal je gedurende het hele jaar zowel fysiek als geestelijk meer harmonie en balans ervaren. In onze huidige maatschappij zijn we geneigd om 24/7 door te rennen. Wij zijn voornamelijk gericht op expansie: meer, beter en groter. We verwachten van onszelf en anderen dat we het jaar rond leven in zomer-energie. Hierdoor branden we letterlijk op. Want er is niets wat oneindig doorgroeit. Ook verstilling, rust, afbraak zijn nodig in de cyclus. In de natuur is elk seizoen even belangrijk en dat geldt ook voor jou en je energieniveaus.

Meedoen

Zou jij wel zo’n mooie Natural Flow kalender willen winnen voor het nieuwe jaar? Doe dan mee aan deze winactie door je via onderstaand formulier in te schrijven. Vergeet je ook niet om ons op de socials te volgen en via daar even te laten weten waarom jij dit graag wilt winnen?

Bekijk ook deze winacties:

Nieuwe Wendyspecial

De nieuwe winterspecial van Wendy staat vol mooie familie- en generatieverhalen. Koop hem in de winkel of via deze link.

winterspecial Merel woont met haar familie van 4 generaties op Ibiza: 'We leven in onze eigen bubbel'

Of neem een abonnement op de Wendy-specials en ontvang gratis een gift box van The Gift Label!

wendyspec Merel woont met haar familie van 4 generaties op Ibiza: 'We leven in onze eigen bubbel'WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF