fbpx

Winnen op woensdag: win een teddy set van Studio Noos!

Als moeder moet je een heleboel meenemen. Niet alleen je eigen spullen, maar ook alles wat je kindje nodig heeft draag je altijd bij je. Als je dan zoveel mee moet nemen, doe je dat natuurlijk het liefst in stijl met mooie tassen van Studio Noos. Goed nieuws voor alle moeders: deze week mogen wij 2x een leuke teddy set van Studio Noos weggeven!

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 2x een teddy set van Studio Noos t.w.v. €180,70 weggeven. De set bestaat uit:

– Ecru teddy mom bag €49,95
– Ecru teddy pouch €29,95
– Ecru teddy wallet  €19,95
– Ecru noos mini chunky backpack personalized €40,90
– Ecru teddy changing mat €39,95

studio noosStudio Noos 008 fd24f737 7074 4ffa 960b f836337c4c9f Winnen op woensdag: win een teddy set van Studio Noos!Ecru teddy wallet PS1 1995 1 Winnen op woensdag: win een teddy set van Studio Noos! StudioNoos 231020 10 Winnen op woensdag: win een teddy set van Studio Noos!noos

Studio Noos

Studio Noos is gemaakt uit liefde voor mode en het gebrek daaraan als het gaat om mama- en luiertassen. Studio Noos maakt mooie, betaalbare, handgemaakte tassen voor aan je kinderwagen en in verschillende soorten stoffen, dus er is voor ieder wat wils. Aan je kinderwagen of als boodschappentas, de tassen van Studio Noos zijn groot genoeg voor elk avontuur!

Meedoen

Zou jij wel zo’n superleuke set van Studio Noos willen winnen? Doe dan mee aan deze winactie door je via onderstaand formulier in te schrijven. Vergeet je ook niet om ons op de socials te volgen en via daar even te laten weten waarom jij dit graag wilt winnen?

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Studio Noos (@studionoos)

Bekijk ook deze winacties:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF