fbpx

Winnen op woensdag: win een healing met kristallen van Monique Nieuwenhuijsen

Dichterbij onze authentieke zelf komen is iets wat we allemaal wel willen. Een healing van Monique Nieuwenhuijsen kan je daar een handje bij helpen. Deze week mogen wij 1x een healing met kristallen weggeven. Lees snel verder om erachter te komen hoe je hier kans op kunt maken!

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 1x een kristal healing met een persoonlijk kristal t.w.v 75,- weggeven. De healing zal door Monique Nieuwenhuijsen worden verzorgd en vindt plaats in Den Bosch.

Tijdens de healing kijkt Monique naar de gouden lijnen die verbonden zijn vanuit het lichaam met het universum. Door de wereld waarin wij nu leven zijn deze draadjes dof geworden. Ze dragen minder licht bij zich. Monique maakt een nieuwe verbinding met jou en eventueel met je persoonlijke kristal. Op deze manier kom je beter bij je authentieke zelf.

Monique Nieuwenhuijsen

Monique werkt al meer dan 25 jaar met kristallen en mineralen. Tijdens haar opleiding is ze ingewijd in de kristalwereld/verbinding waardoor ze in staat is volwassenen en kinderen te helpen op zowel lichamelijk, spiritueel als energetisch vlak. 

Monique: “Ik ben verheugd om de kracht van de kristallen te mogen doorgeven aan iedereen die behoefte heeft aan het nieuwe licht van de aarde. De interesse voor deze soms ‘ruwe bolsters’ is de laatste decennia opmerkelijk gegroeid. Niet opmerkelijk aangezien wij als mens op de drempel staan van een nieuwe tijd. Natuurlijke kristallen hebben een belangrijke taak op aarde. Diep in de aarde bevinden zich enorme kristalgroepen, die op belangrijke punten in de aarde geplaatst zijn om balanceren van de aarde te creëren.”

healing kristallen

Meedoen

Kan jij zo’n healing met kristallen wel gebruiken? Doe dan mee aan deze winactie door je via onderstaand formulier in te schrijven. Vergeet je ook niet om ons op de socials te volgen en via daar even te laten weten waarom jij dit graag wilt winnen?

Meer weten van Monique? Neem een kijkje op haar website of Instagram!

Bekijk ook deze winacties:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF